Anunțul a fost dezactivat!

Teren 2513mp/Apa/Curent/Bonus Casa Renovabila/Centru/ 22E/mp

Maierus, Brasov Acum 5 luni 55.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

120

An finalizare construcție
1970
Suprafață teren (m²)
2513
Stare proprietate
De renovat
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Va prezentam o oportunitate unică de a achiziționa o proprietate excepțională, prezentată în reprezentare exclusivă și cu un comision de 0% din partea cumpărătorilor. Amplasată în inima pitorească a localității Maierus, pe strada Principală, chiar în fața Primăriei comunei, această proprietate este la numărul 7 și vă așteaptă cu noi oportunitati.
Cu un teren mai mult decât generos, de 2513 mp această proprietate impresionantă se împarte în mod armonios între 1332 mp destinați curții și construcțiilor și 1181 mp de teren arabil (categoria de folosinta se poate schimba foarte usor la primarie). Vecinii sunt oameni muncitori și educați, cu care veți construi relații armonioase și durabile.

În plus, pe teren se găsește o casă cu o suprafață de 120 mp însoțită de anexe precum grajduri și magazii ce măsoară peste 90 mp. Este important de menționat că aceasta casa necesită investiții în viitorul apropiat pentru a putea fi locuită, însă oferă un potențial incredibil pentru a fi transformată într-o reședință frumoasa si primitoare.

Pe proprietate există deja instalații de apă și canalizare, dar baia nu a fost încă echipată. Acoperișul are structura din lemn în stare bună, însă țigla necesită înlocuire. De asemenea, proprietatea dispune de o pivniță spațioasă la demisol. Casa este compusă din camere tip vagon, adăugând un farmec aparte acestei locuințe.

Prețul reflectă investițiile necesare pentru a aduce casa la nivelul dorit, oferindu-vă astfel posibilitatea de a personaliza și transforma acest spațiu în locuința perfectă pentru dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare ofertele și întrebările dumneavoastră pentru a vă ghida în procesul de achiziție.

Zona în care se află proprietatea este liniștită, oferindu-vă o oază de calm și relaxare, iar priveliștile care vă înconjoară sunt absolut superbe. Aici veți găsi un peisaj deosebit, perfect pentru a vă bucura de momente de liniște și frumusețe.

Nu ratați ocazia de a deveni proprietarul acestei proprietăți remarcabile.
Contactați-ne acum pentru a primi mai multe informații și pentru a programa o vizionare. Oportunitățile nu așteaptă mult, iar visul dumneavoastră de a avea o locuinta departe de agitatia orasului, dar totusi aproape de acesta poate deveni realitate.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Subsol
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici