Anunțul a fost dezactivat!

Casă / Vilă cu 5 camere de vânzare în zona Vest

Focsani, Vrancea Acum un an 179.000 EUR
Zona

Vest

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

275

An finalizare construcție
2010
Suprafață teren (m²)
1100
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Complet

Trifan Florin - consultant imobiliar in cadrul agentiei RE/MAX Golden Home, va propun spre vanzare in sistem de reprezentare exclusiva, cu COMISION 0% pentru cumparator, o casa care se remarca prin eleganta, calitate si rafinament, in zona de case, retrasa de la zgomotul orasului, pe o strada linistita cu vecini de calitate.
Cu un aer modern, arhitectura frumoasa si un interior luminos, casa are un regim de inaltime P+M, o suprafata de 275 mp utili si un teren aferent de 1100 mp.

Interiorul este unul foarte bine compartimentat si propune spatii generoase si functionale.
Parterul este destinat zonei de zi si este format dintr-un living spatios si elegant, o camera generoasa a carei destinatie poate fi dormitor sau birou, o bucatarie foarte incapatoare complet mobilata si utilata cu mult bun gust si electrocasnice premium. Tot la parter mai avem si o baie cu cabina de dus, un dresing , o magazie si o camera a centralei cu iesire in garaj.

Etajul este compus dintr-un hol spatios , 3 dormitoare confortabile si spatioase care te indeamna la odihna, relaxare si recreiere , 1 baie foarte generoasa, dotata si utilata in aceeasi nota de eleganta, calitate si rafinament. Tot la etaj mai avem un balcon ce ofera o priveliste catre curtea generoasa din fata casei si o terasa inchisa cu acces din dormitor.

Finisajele de cea mai buna calitate si culorile fac din aceasta proprietate una in care eleganta si rafinamentul se impletesc armonios cu latura practica.

La exterior avem o curte surprinzator de spatioasa rezultata prin pozitionarea inteligenta a casei, o magazie pentru depozitare, un spatiu pentru gratar, complet utilat si mobilat dar si o toaleta exterioara.


In ceea ce priveste localizarea, tin sa mentionez ca ne aflam pe o strada cu case, linistita si cu vecini de calitate, dar, in acelasi timp, conectati la tot ce inseamna avantajele vietii urbane.
Aceasta casa este ideala pentru familiile care apreciaza calitatea, atentia la detalii, bunul gust, eleganta si rafinamentul si, in acelasi timp, isi doresc sa locuiasca intr-o zona linistita si departe de forfota orasului dar beneficiind de aceleasi avantaje ca orice orasean.

Pentru detalii sau programarea unei vizionari, nu ezitati sa ma contactati.

Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Sistem irigaţie
Încălzire
Climă

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici