Anunțul a fost dezactivat!

Casă / Vilă cu garaj și teren de vânzare în Cornu Lu...

Cornu Luncii, Suceava Acum 3 luni 174.999 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

210

An finalizare construcție
2013
Suprafață teren (m²)
603
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Vilă cu garaj și teren în suprafața de 600mp (6 ari), situată în centrul localității Cornu Luncii, la drumul național DN2E.

Proprietatea se află la 15 minute de Fălticeni, la 20 de minute de Gura Humorului, la 35 de minute de Suceava și se vinde utilată și mobilată complet.

Parterul casei este compartimentat astfel: cameră de zi generoasă, cu o suprafață de aproximativ 30 mp, living cu loc pentru luat masa, debara, baie și 3 balcoane (câte unul pentru fiecare intrare a casei- principală și secundară, dar și unul în lateralul casei, dispus pe toată lungimea acesteia).
Accesul la etaj se face prin casa scării luminată natural, iar acesta este compartimentat astfel: bucătărie open space cu living și spațiu de luat masa cu deschidere spre balcon, o baie mare cu balcon propriu, dressing și 2 dormitoare mari, din care unul cu balcon.

Localizarea centrală a proprietății, dar și compartimentarea casei, o fac potrivită atât pentru a fi locuință personală, cât și pentru a deveni casă de vacanță sau pensiune.

Proprietatea este situată vis-a-vis de Școala Gimnazială Cornu Luncii, la 1 minut de supermarketul Simos, la 2 minute de cea mai apropiată farmacie și la 4 minute de benzinărie. De asemenea, în imediata vecinătate a proprietății se află și alte repere utile, cum ar fi: Poliția (la 1 minut de mers cu mașina), supermarket La Doi Pași (la distanță de 5 minute), vulcanizare, spălătorie auto și magazin piese auto (la 4 minute distanță), Cabinet Stomatologic (la 3 minute distanță), Aprozar Fructe-Legume (la 2 minute), CEC Bank (la distanță de 4 minute), bancomat BCR, Primăria Comunei și Consiliul Local (la 3 minute de mers cu mașina).

Această proprietate poate deveni viitorul tău “acasă”!

Se oferă consultanță GRATUITĂ persoanelor care au nevoie de un credit bancar, pentru identificarea celei mai bune oferte de creditare.

Indicatorii de performanţă energetică ale imobilului sunt:
- clasă energetică: B
- consumul anual total specific de energie primară: 208,93 kWh/m2an
- indicele de emisii echivalent CO2 anual: 67,49 kgCO2/m2an
- consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 kWh/m2an

Contactează agentul imobiliar pentru informații suplimentare sau pentru stabilirea unei vizionări.

Număr niveluri imobil: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Curent
Apă
Canalizare
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici