Anunțul a fost dezactivat!

Casă / Vilă de vânzare în Bolintin-Deal

Bolintin Deal, Giurgiu Acum 2 săptămâni 74.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

66

An finalizare construcție
2010
Suprafață teren (m²)
388
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat
 Preț negociabil

Vă propun spre vânzare o casă la 12 km de centura București și 1.5 km de autostradă, ideală pentru a evada din aglomerata capitală, fără a rupe legătura cu aceasta. Imobilul este în localitatea Bolintin-Deal, jud. Giurgiu, pe strada Viilor, nr. 7.
Casa este racordată la gaz și electricitate, având fosă septică. Se așteaptă ca primăria să facă racordajul la apă și canalizare, dar deocamdată apa potabilă se scoate cu hidroforul din fântână.
Construcția este situată pe un teren de 388 mp, cu o suprafață totală de 83 mp, 67 mp utili.
Casa dispune de un living spațios cu aer condiționat și cu ușă spre curte, un dormitor mare și o bucătărie deschisă. Podul de 66 mp este configurat cu placă de 18 cm, 16 stâlpi de 1 m de racordat și scări masive, rezistente, apa fiind disponibilă și sus, acest lucru facilitând amenajarea unei mansarde/etaj superior. Suprafata de teren se poate extinde prin cumpararea din terenurile vecine.
Imobilul se vinde nemobilat. Construcția casei a fost la comandă (nu dezvoltator), din beton gros, cu 15 stâlpi de susținere, antiseismică, cu ziduri de 38 cm și fundație de 60 cm.
Pretabil sediu firma, 3 locuri de parcare, pod 66 mp pe 3 metri inaltime pe creasta, la 40 minute de Giurgiu, 40 min Ploiesti, 40 min Pitesti, nod rutier fff important, a doua linie de centura in curind, metrou terminal Militari in perspectiva. Iesire pe autostrada Pitesti imediata fara complicatii!
12 min Auchan Militari, 18 min Metrou Pacii!

Vă invit la vizionare.

Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1
Curent
Apă
Gaz
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici