Anunțul a fost dezactivat!

Casă / Vilă Prunului Livada

Focsani, Vrancea Acum o lună 120.000 EUR
Zona

Est

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

176

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
468
Stare proprietate
Rezonabilă
 Preț negociabil

Posibilitate predare la cheie cu toate finisajele interior/exterior.
Aceasta proprietate este situată pe Strada Prunului nr.27 , în zona Exterior Nord a orașului Focșani, având ca reper Cartierul Cuza Vodă și fiind în apropierea supermarket-ului Paco - Livada și a salii Black Mamba, la o stradă distanță. Suprafața totală construită este de 218 metri pătrați, din care 176 metri pătrați sunt suprafață utilă, existând, de asemenea, un beci sub terasă cu o suprafață de 14 metri pătrați. Terenul pe care se află proprietatea are o suprafață de 468 metri pătrați, iar deschiderea la stradă este de 19 metri liniari.

Proprietatea a fost recepționată în anul 2022 și a fost construită utilizând blocuri de beton celular autoclavizat (BCA) Ytong de 25 de centimetri, având o izolație exterioară de 10 centimetri din polistiren grafitat. Acoperișul este realizat din tablă click, iar tâmplăria ferestrelor și ușilor este din PVC tripan. Podul este izolat cu celuloză de 18 centimetri, iar gardul care înconjoară proprietatea are temelie din beton și stâlpi.

În interior, proprietatea are uși interioare import Italia cu o înălțime de 215 centimetri. De asemenea, există un put forat și o fosă septică.
La parter, proprietatea are un dressing, un living, un dormitor, o baie, o bucătărie și o terasă. Parterul este finalizat în proporție de 80%. Tavanul este realizat din rigips și glet de calitate superioară import Anglia, iar pentru pardoseală a fost achiziționat polistirenul de 3 centimetri extrudat pentru a fi utilizat sub încălzirea în pardoseală.

La etajul superior, proprietatea are trei dormitoare, o baie și un dressing. Instalația electrică este finalizată, iar mansarda este izolată cu celuloză de 18 centimetri.

Hai la vizionare!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici