Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Casa/vila in Bacău oras

Bacau, Bacau Acum o lună 195.000 EUR
Zona

Izvoare

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

170

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
1000

Casa P+M, amprenta 115 mp, suprafata construită 225, utili 170.
La construcția acesteia s-a pus accent pe structura de rezistență, casa fiind concepută sa reziste unui cutremur de peste 8 grade.
S-au folosit numai materiale de calitate, caramida Porotherm 25 robust GVP, betoane doar de la stație, turnarea fiind facuta doar cu pompa si folosit vibrator la fiecare etapă, geamuri termopan cu foaie triplă si argon de la BARRIER, culoare gri sobolan, tabla negru mat de la BILKA. Casa nu e facuta pentru vanzare, e un proiect in care am investit mai inainte de toate cea mai importantă valoare = timp - 5 ani, deci a nu se confunda cu casele de 40-50 euro făcute în 2 luni la gata.
Se vinde din motive personale, nu sunt agenție sau constructor/dezvoltator, mai multe discutam.la fața locului.
Terenul pe care este amplasată este de 922 mp, este împrejmuit si are două portii de intrare de 6 metri fiecare, deschiderea este de peste 30 metri, terenul fiind aproximativ pătrat. La parter avem dormitor 12 mp, living si hol 50 mp, bucătărie 12 mp, baia si casa scării, la etaj 2 bai, 4 camere. Apa curentă trasă pana in casa, cu presiune foarte mare, a trebuit să montez si un reductor lângă apometru datorita presiunii acesteia, centrala pe gaz Immergaz, instalațiile electrice, termice si sanitare, internet si tv de la RDS. Parterul este la gata in proportie de 95%(mai putin finisajele baii), la etaj este la gri.
Exteriorul este izolat cu vata/polistiren EPS100 de 10, nu am dat inca culoarea lăsând asta pentru gustul viitorului proprietar.
La poarta se afla un stâlp de iluminat public.
Locația este in cartier Izvoare, strada Veronica Micle nr. 53 A. Ps. Nu este pe strada cu cimitirul, mai este o bucata de Veronica Micle la aprox. 500 metri de cimitir, mai precis se poate vedea in spatele casei de pe strada Înfrățirii nr. 89.
Este la 1 km de statia Bartolo, 1 minut cu masina din intersecția străzii Aeroportului cu Republicii.
NU DORESC colaborare cu agenții imobiliare, va rog nu sunați decât dacă aveți un client si nu ma puneti sa plătesc eu comisioane.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici