Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Vila 'Chelsea Gardens' 1 luna gratuita chirie la 12 luni de contract

Otopeni, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 1.350 EUR
Zona

Sud-Vest

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

219

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
2296
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Complet
 Ansamblu rezidențial

Bineativenit la Chelsea Gardens! Ansamblu rezidential de vile ce ofera confort si siguranta familei tale intr-un spatiu luminos si natural!

Chelsea Gardens este un ansamplu rezidential de vile situat in zona Otopeni care ofera toate caracteristicile unor comunitati Europene vestice. De la prima linie arhitecturala si pana la ultimul colt construit, Chelsea Gardens reprezinta un concept de locuinte ridicate cu pasiune pentru design dar mai ales functionalitate, responsabilitate pentru calitatea constructiei si grija pentru utilizatorii finali.

Cartierul rezidential Chelsea Gardens este alcatuit dintr-un un mix de unități eficiente, spațioase, luminoase, atent studiate pentru a oferi comfort si cadrul perfect pentru munca de acasa sau viata de familie. Acesta este compus din 8 vile tip duplex (Parter+Etaj+Mansarda) si 2 vile individuale (Parter+Etaj+Mansarda) aflate la prima inchiriere. Vila duplex dispune de living, bucatarie, 3 dormitoare, mansarda, 4 bai, 2 locuri de parcare si terasa. Vila individuala dispune de living, bucatarie, 3 dormitoare, mansarda, 4 bai, 2 locuri de parcare si terasa. Pot fi mobilate sau nemobilate.

În interior se regăsesc specificații tehnice deosebite, utilizarea exclusivă a mărcilor și a unui colaj de finisaje premium, deosebite. Toate vilele dispun de aer conditionat, conexiune la internet, centrala termica proprie si cu instalatii montate prin pardoseala. Un accent deosebit s-a pus pe eficienta energetica, mai precis pe o buna izolatie, sisteme eficiente de incalzire/ racire si aparate eficiente din punct de vedere energetic care pot contribui la reducerea costurilor la facturile de utilitati. Fiecare detaliu a fost gestionat astfel incat casele sa fie transformate in spatii placute de locuit. La toate acestea se adauga comunitatea Chelsea Gardens – locuind intr-un complex rezidential veti fi hparte dintr-o comunitate solida si diversa. Acest lucru vă oferă oportunitatea de a întâlni oameni noi, de a socializa și de a vă face prieteni luand parte la diferite activitati festive sezoniere organizate.

Adresa:
Ansamblul de vile „Chelsea Gardens” se află dezvoltat pe strada Intrarea Mesteacănului, la numărul 18J, în orașul Otopeni din județul Ilfov.

Locatia beneficiaza de numeroase avantaje si beneficii, oferind un mediu atractiv si propice dezvoltarii familiale printr-o infrastructura bine dezvoltata, cu acces usor la transport public, centrul comercial Mall Baneasa, restaurante, parcuri naturale si alte facilitati, fiind totusi o oaza de liniste si natura, cu un echilibru perfect între vi3ata urbana si cea naturala.

Facilitați in proximitate:

• Scoala primara Alexander se afla la o distanta de 3 minute

• Kindergarten se afla la o distanta de 17 minute

• After school Otopeni Kids English Adventure se afla la o distanta de 5 minute

• American International School of Bucharest se afla la o distanta de 22 de minute

• International British School se afla la o distanta de 48 minute cu masina

• Centrul medical Medima Otopeni, deschis de luni pana sambata pana la ora 21:30, se afla la o distanta de 19 minute

• Pe o raza de 1km se gasesc LIDL, Profi, Mega Image și Penny, iar Piața din Otopeni se găsește la o distanta de 2,7 km

• Tenis Club Arena Otopeni se află la 1,1 km, sala de fitness World Class Otopeni este la 2,8 km și sunt doar 2,7 km până la Complexul Olimpic de Natație Otopeni.

• De la complexul de case până la Tatu Bar & Grill sunt 3 km, restaurantul Mode Otopeni este la 2,8 și sunt 700 m până la pizzeria La Iancu și Patiferia Artizanal

• Prima spalatorie auto se afla la 8 minute distanta de complex

• Therme – cel mai mare centru spa din Europa sa afla la o distanta de 11 minute cu masina

• Edenland Park – parc de aventura in padure pentru familii cu copii sa afla la o distanta de 11 minute cu masina

Număr niveluri imobil: 3
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Sistem irigaţie
Climă
Încălzire
Gaz
Canalizare
Apă
Curent

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici