Anunțul a fost dezactivat!

COMISION 0% | Casa 3 camere 140 mp utili | teren 436 mp |...

Harman, Brasov Acum un an 85.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

105

An finalizare construcție
2021
Suprafață teren (m²)
436
Stare proprietate
Rezonabilă

Va prezint spre vânzare in sistem de reprezentare exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, o casa in Harman, strada Matei Corvin nr. 18, Jud. Brasov.

Dacă vă doriți o casă proprie, la a cărei construcție să participați până la cele mai mici detalii, puteți opta pentru această variantă de casă la roșu, care vă va aduce numeroase beneficii acestea fiind costul redus, un teren generos și faptul că veți putea finaliza după nevoile și dorințele dumneavoastră.

Vila este situata într-o zonă liniștită are suprafața construita desfasurata de 150.94 mp. Aceasta beneficiaza de urmatoarele utilități: curent 2.20V ( la poarta casa nefiind racordata), apa curenta, gaz la aproximativ 100 m, canalizare pe strada. Proprietatea este la stadiul de gri la exterior si rosu la interior.

Vila are un regim de înălțime P+M și, este compusa din:
La parter: Bucătărie, living, hol, baie si accesul către mansarda. La mansarda avem 2 dormitoare, baie si holul de distribuție.

Această casă la roșu include existența unei fundații, ridicarea zidurilor și acoperișului, fără finisaje, fără instalații electrice și sanitare.
Nu în ultimul rând, casa la roșu vă oferă ocazia de a alege materialele pe care doriți să le folosiți pentru finisaje, și vă puteți decide, astfel, ce funcționalitate vor avea încăperile, și le puteți modela după dorințele dumneavostră ca proprietari.

Pentru vizionari si detalii suplimentare, va stau cu drag la dispozitie.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Utilități: Apă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici