Anunțul a fost dezactivat!

COMISION 0%- Casă cu 4 camere de vanzare în Stupini, st...

Brasov, Brasov Acum 11 luni 149.700 EUR
Zona

Stupini

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

120

An finalizare construcție
2018
Suprafață teren (m²)
280
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Complet

Vă propun spre achiziție, cu COMISION 0% din partea cumpărătorului, o casă tip duplex situată în cartierul Stupini, intr-o zona foarte linistita, aflata la doar 6 km de centrul Brasovului.
Casa este construită in anul 2018, pe un teren de 280 mp, cu o deschidere la stradă de 14 ml si amprentă la sol de 84 mp, având o structură P+1, compartimentata astfel:
- la parter avem: o cameră de zi cu o bucătărie deschisă (40 mp), hol, dressing, terasă închisă şi încălzită cu o mini-bucătărie și un spațiu de depozitare
- la etaj avem: un dormitor cu grup sanitar propriu si balcon, două dormitoare cu ieșire la câte un balcon fiecare, hol și un grup sanitar cu intrare din hol.
Proprietatea are o suprafață utilă de 120 mp și dispune de balcoane la fiecare dormitor, având suprafețe de 4 mp, 5 mp si respectiv 6 mp, iar podul are o suprafață utilă de 45 mp, cu o înălțime de 1,44 m la cornișă.
Duplexul este construit din cărămidă Soceram de 30 cm cu o izolație din polistiren de 10 cm, iar pereţii interiori sunt formați din cărămidă Siceram de 15 cm, ceea ce ajută la o izolație fonică foarte bună.

Imobilul este amplasat in centrul cartierului Stupini, intr-o zona linistita, in apropiere de scoala, biserica, magazine si statia de autobuz, la 10 minute de centrul istoric al Brasovului. Accesul este facil, putandu-se face pe mai multe rute.
Ca utilitati avem curent, gaz, put forat, fosa septica, internet.

Proprietatea se vinde mobilată si utilată, oferind cel mai bun confort noului proprietar, fara a mai face investitii în plus.

Clasa energetică: B
Nota energetică: 88
Consum anual specific de energie kWh/m2an: 152,39
Indicele de emisii echivalent CO2 kgCo2/m2an: 32,35.

Pentru detalii suplimentare, vă stau cu drag la dispoziție!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici