Anunțul a fost dezactivat!

Comision 0 %! Casă / Vilă cu 6 camere de vânzare în z...

Brasov, Brasov Acum un an 345.000 EUR
Zona

Tractorul

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

243

An finalizare construcție
2005
Suprafață teren (m²)
598
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Tractorul se află printre cele mai bine cotate cartiere și acest lucru nu este o enigmă pentru locuitorii sau viitorii locuitori ai orașului Brașov. Diversitatea structurilor imobilelor construite au înflorit un cartier ce continuă să se dezvolte, să prospere și să atragă persoane cu preocupări și culturi de pretutindeni.

Dacă vă numărați printre cei care doresc să facă o schimbare majoră în viața lor, respectiv doresc să renunţe la viaţa de la bloc dorind să se bucure de avantajele locuirii la casă într-unul dintre cele mai dinamice cartiere ale orașului, vă propun următoarea proprietate aflată la vânzare.

Poziționată în imediata apropiere a zonelor majore de interes, proprietatea este cu preponderență adresată celor care doresc să reducă din timpul petrecut în trafic pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi. Coresi Shopping Resort, Belaqva, Coresi Business Park, instituții din domeniul medical, învățământ sau bancar, precum și mijloace de transport în comun, toate la doar câteva minute de mers pe jos de locuința dumneavoastră. Ați avut o zi încărcată și doriți să vă relaxați? Parcul tractorul este o locație excelentă pentru sport și relaxare, iar acesta se află la 2 minute de confortul de acasă.

Proprietatea dispune de o suprafață utilă generoasă de 243mp utili și este dispusă pe un regim de înălțime S+P+M. Viitoarea dumneavoastră locuință beneficiază de o curte proprie de 598mp, amenajată cu pomi maturi și spații verzi. Mai mult de atât, proprietatea dispune și de un garaj la parter, iar accesul auto se face din Strada Octavian Goga.

Subsolul este gândit ca spațiu pentru depozitare, dispune de o suprafață utilă de 53,79mp distribuiți într-o pivniță cu o suprafață de 30,75, camera centralei și două holuri.
Parterul este gândit și amenajat astfel încât totalitatea activităților dumneavoastră să fie desfășurate în deplină intimitate și confort. Vorbim despre o suprafață de 107,01mp utili distribuiți într-un living mai mult decât generos de 40,75mp cu acces pe o terasă parțial acoperită de aproximativ 20mp, o bucătărie de 16,80mp, o baie, un birou de 17,50 mp și un hol de 27,13 mp de unde avem direct către garajul de 32mp.
Mansarda reprezintă zona de noapte, aici aveți disponibile 4 dormitoare cu suprafețe cuprinse între 16,4mp, respectiv 27,7. La acest nivel regăsim, de asemenea, două băi de 4,30mp și 10,85mp și un hol generos de 32,44mp.

În prezent proprietatea este închiriată. Aceasta este ușor pretabilă pentru domenii precum cel educațional, sportiv sau beauty center datorită spațiilor ample, compartimentării eficiente sau localizării.

Dacă v-am stârnit interesul, nu ezitați să mă contactați, 0723 73 66 77. Zoltan Fejer, Team Leader & consultant imobiliar RE/MAX Central!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici