Anunțul a fost dezactivat!

Constructorilor, apartament 3 camere,luminos,bine pozitionat

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 5 luni 69.990 EUR
Zona

Constructorilor

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

60

An finalizare construcție
1965
Etaj
2
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Mr. Exclusivitate are placerea de a va prezenta spre vanzare, un apartament de 3 camere, semidecomandat, foarte frumos si judicios impartit .
Apartamentul are parchet din lemn de fag in toate camerele, geamuri termopan in dormitorul mare si bucatarie (celalalt dormitor fiind protejat de pierderile termice cu o loggie inchisa) iar baia are geam exterior. Peretele exterior al baii este dublat de inca un perete suplimentar de BCA, pentru o izolare termica cit mai buna. Sufrageria si bucataria beneficiaza de lumina directa a soarelui dupa amiaza si la apus, iar in fata se afla gradina blocului. Datorita curateniei, se cunoaste ca scara blocului este locuita de oameni gospodari, linistiti si preocupati de armonia locuirii in comun.

Imobilul se afla pozitionat la 3 minute de mers pe jos fata de liceul "Marin Preda ", ( langa care se afla acum in contructie avansata, cea mai mare gradinita din zona), iar in celalat sens se afla magazinul "Auchan Crangasi". Tot la 3 min de mers pe jos se afla statiile STB ale autobuzelor 162 si 163, iar la 12 minute de mers pe jos se afla statia de metrou Cringasi, cit si statia STB a tramvaiului 41. In zona se mai gaseste Podul Grant, , Opera Comica pentru copii, Maternitatea Giulesti, etc. dar si Lacul Morii sau parcurile "Cringasi" si "9 Mai".
Va astept cu orice intrebari, lamuriri sau cu dorinta de a viziona acest apartament, care degaja o atmosfera placuta si calda de locuire!


Id intern: P4222

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici