Anunțul a fost dezactivat!

Cu 0 Comision, apartament 1 camera, bloc nou cu lift

Iasi, Iasi Acum un an 45.825 EUR
Zona

Bucium

Număr camere

1

Suprafață utilă (m²)

35

An finalizare construcție
2023
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Număr niveluri imobil
5

Evo-Imobiliare va ofera sansa de a achizitiona un apartament nou intr-un complex rezidential situat in zona Bucium-Visan, prin intermediul caruia puteti avea un stil de viata linistit si confortabil. Suprafata totala a apartamentului este de 39mp si poate fi achizitionat pe mai multe etaje, beneficiind de un lift modern pentru a va usura accesul. Apartamentul este situat in blocul C2 si va fi finalizat in luna Noiembrie a anului 2023.

Pretul acestui apartament cu o camera si suprafata de 39mp este de 45.825 euro in cazul platii cash sau de 46.800 euro in cazul achizitionarii prin credit ipotecar sau Noua Casa.

Apartamentul este format dintr-un living/dormitor, o bucatarie separata, un hol si o baie, fiind dotat cu obiecte sanitare atent alese, placi ceramice de gresie si faianta din import, parchet laminat si usi interioare cu toc reglabil. De asemenea, apartamentul dispune de instalatie electrica realizata cu cablu din cupru, sigurante, prize si intrerupatoare de calitate, centrala termica proprie prin condensatie si o instalatie termica durabila.

In afara apartamentului, veti beneficia si de dotari exterioare de calitate, cum ar fi o usa exterioara metalica cu toc reglabil, ferestre cu tamplarie PVC, izolatie exterioara cu polistiren de 10cm si tencuiala decorativa siliconata. Complexul rezidential este dotat cu locuri de parcare supraterane si subterane si acces securizat in curtea complexului. Este racordat la toate utilitatile, gaz metan, energie electrica, canalizare, apa curenta si internet.

Apartamentul este ideal pentru o familie sau un cuplu, oferind confort si siguranta intr-un mediu placut si linistit. Pentru mai multe informatii si fotografii, puteti accesa site-ul Evo-Imobiliare sau ne puteti contacta telefonic sau prin Whatsapp la numarul 0757.858.142. Va recomandam sa va grabiti cu achizitionarea apartamentului, deoarece apartamentele din blocul C1 sunt deja vandute si locuite. Nu ratati aceasta oportunitate unica de a va transforma visul in realitate!

Id oferta:2091

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici