Anunțul a fost dezactivat!

Cuptor rational gastronomic selfcooking 5senses

Iasi, Iasi Acum 2 luni 35.000 LEI Livrare cu verificare
Tip

Restaurante-Cluburi-Magazine

Producator: RATIONAL

* Capacitate: 10 tavi GN 1/1 ;

* Putere electrica: 18.6 kW;

* Alimentare electrica: 380V/50Hz;

* Dimensiuni exterioare: 847x776xh1042 mm;DESCRIERE:

* Regimuri de gătire:

- coacere cu abur (30°C ... 130°C );

- coacere cu aer cald (30°C ... 300°C );

- coacere combi cu abur şi aer cald (30°C ... 300°C);FUNCTII SUPLIMENTARE:

* Simplitate prin tehnologia inteligentă de gătit – iCookingControl Selectaţi pur şi simplu alimentul pe care doriti sa il gătiti, indicaţi rezultatul dorit – gata! iCookingControl vă prepară alimentele întotdeauna exact aşa cum doriţi. Aşadar nu contează cine operează echipamentul. Acesta recunoaşte starea şi mărimea produselor, precum şi cantitatea acestora. Gândeşte şi se reprogramează constant si adapteaza automat calea ideală spre rezultatul dorit de dumneavoastră.

* Precizie pentru calitate de top – HiDensityControl® Senzorii detectează cu un grad ridicat de sensibilitate şi recunosc în fiecare secundă condiţiile actuale din camera de coacere. HiDensityControl® adaptează cantitatea de energie necesară în funcţie de necesităţile de preparare a alimentelor şi o distribuie uniform şi eficient în întreaga cameră de coacere. Rezultatul: preparate de cea mai bună calitate şi sănătoase, şarjă după şarjă, cu un consum minim de resurse.

* Combinarea inteligentă a preparatelor pentru gătirea simultană – iLevelControl Cu iLevelControl gătiţi simultan diverse preparate. Puteţi afla care sunt preparatele care pot fi gătite împreună de pe display-ul iLevelControl. Astfel, creşte productivitatea şi se economiseşte timp, bani, spaţiu şi energie. În funcţie de cantitatea de alimentare, număr şi durata de deschidere a uşilor, timpul de gătire este adaptat optim la respectivele alimente. Astfel, nu există riscul ca unele preparate să fie gătite în exces, iar rezultatul prezintă mereu aceeaşi calitate constantă.

* Sistem inteligent de curăţare automată – Efficient CareControl Efficient CareControl este unicul sistem automat de curăţare care recunoaşte murdăria şi depunerile de calcar şi care le îndepărtează printr-o simplă apăsare de buton. Funcţia se adaptează la nevoile dvs. şi propune procesul optim de curăţare, în anumite momente. Rezultatul: curăţenie, luciu, igienă, economisire de timp, protejarea mediului şi economisire de bani.

*Gătire tradiţională – regimul manual Desigur, SelfCookingCenter® poate fi comandat şi manual. Indiferent dacă se utilizează funcţia de convectie, abur sau combi – în regimul manual aveţi posibilitatea de a seta precis toţi parametrii de coacere, grad cu grad, în mod nemijlocit.

*Iluminat LED cu semnalizarea raftului Noul sistem de iluminat cu LED-uri asigură iluminarea optimă a camerei de coacere şi a fiecărui raft – de sus până jos şi din spate până în faţă. Lumina redă în mod neutru gradul de rumenire a produselor. Cu consum redus de energie, durabil şi fără întreţinere. Noua semnalizare opţională a sertarelor face ca utilizarea iLevelControl să fie şi mai simplă: o lumină intermitentă semnalizează ce sertar trebuie încărcat sau descărcat, şi când.

*Uşa camerei de coacere cu geam triplu strat Geamul triplustrat cu tratamentul ultramodern antireflex garantează reducerea la minimum a pierderilor de căldură. Prin aceasta economisiţi încă 10 % din costurile energetice. Datorită posibilităţii de curăţare a fiecărui strat, vizibilitatea rămâne impecabilă şi după ani de utilizare.

Afaceri - Echipamente profesionale din:

Judetul Iasi Iasi Paun Pascani
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Strung
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici