Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Dambovita - Vila - 5 camere- 2 Garaje- teren 712 mp -Piscina

Timisoara, Timis Acum 4 luni 445.000 EUR
Zona

Dambovita

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

240

An finalizare construcție
2008
Suprafață teren (m²)
712
Stare proprietate
Renovată
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

IM Imobiliare oferă spre vânzare vila de tip P+E in zona Dâmbovița , zona liniștita, având din proxima apropiere mijloace de transport in comun, diverse centre comerciale, farmacii, centre universitare, scoli, grădinițe, restaurante, parcuri si facilitați de agrement.

Casa dispune de un teren de 712 mp fiind compusa din parter, etaj si fiind compartimentata după cum urmează :

Parter: Hol acces, bucătărie spațioasa, spațiu depozitare, living open-space cu zona de luat masa, o baie, un garaj dublu si terasa .

Etaj: Dormitor matrimonial cu baie cu jacuzzi si dressing separate, 1 dormitor , o biblioteca cu 2 încăperi si balcon, o baie . La etaj exista 3 terase cu suprafața totala de aprox. 50 mp cu acces din cele 2 dormitoare .

Curtea este amenajata cu gazon si arbori ornamentali, o terasa, o piscina cu apa sărata, un garaj dublu si terasa de vara.

Casa este construita in anul 2008 pe structura de cărămidă Protherm, izolata cu polistiren de 10 cm si dotata cu geamuri si uși din tâmplărie PVC cu sticla termopan. Acoperișul este din țigla.

Finisajele interioare sunt de înalta calitate, modernizate in 2021, scările interioare, balustrăzile si ușile sunt confecționate din lemn masiv si sticla .

Confortul termic al casei este întreținut de centrala proprie pe gaz prin intermediul caloriferelor de otel si a instalatiei de climatizare.

Pentru informații:

Cristina IM Imobiliare

0728004788

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici