Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Doua case si cu teren de 530 mp in zona Piata Cluj din Sibiu

Sibiu, Sibiu Acum un an 409.900 EUR
Zona

Piata Cluj

Număr camere

8

Suprafață utilă (m²)

340

An finalizare construcție
2005
Suprafață teren (m²)
530
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Se ofera spre vanzare o casa compusa din 2 corpuri de cladire in suprafata de 340 mp utili, pozitionata in zona Piata Cluj din Sibiu.
Primul corp cu regimul de inaltime parter etaj mansarda dispune de urmatoarea compartimentare pe nivele:
Parter: living generos cu loc de luat masa si acces atat pe una dintre terasele de 16 mp cat si in curtea din spate amenajata cu gratar din caramida si filigorie acoperita complet mobilata, bucatarie inchisa care beneficiaza de mobilier pe comanda si utilat cu toate electrocasnicele necesare incorporate, toaleta de serviciu cu geam de aerisire, debara si casa scarii care face accesul intre cele 3 nivele pe scara din lemn masiv.
Etaj: dormitorul matrimonial in suprafata de 24 mp dotat cu dressing, baie proprie cu cada, geam de aerisire si acces pe terasa de 16 mp, dormitor, baie cu cabina de dus, geam de aerisire, masina de spalat si uscator de rufe si holul care decomandeaza camerele.
Mansarda: 2 dormitoare dintre care unul cu dressing, baie cu geam de aerisire si dus tip rain shower cu rigola si hol de acces.
Pe parcursul a 5 ani aceasta locuinta a beneficiat de renovari atat tehnice cat si modernizari precum: incalzire in pardoseala la parter, centrala termica in condensatie si calorifere de otel, parchet, piatra, gresie, faianta de buna calitate, panouri solare pentru apa calda, clima pe fiecare nivel, ferestre cu tamplarie PVC culoarea stejarului cu geam termopan cu 7 camere si 3 foi de sticla, curent trifazic, curte betonata. In partea din spate a fost amenajata o filigorie acoperita cu loc de relaxare si un gratar din caramida.
Al doilea corp in suprafata de 70 mp desfasurat pe un singur nivel beneficiaza de o pivnita de 15 mp si pod pe toata suprafata casei.
Acest corp este compus din 2 dormitoare, living cu bucatarie open space si 2 bai cu geam de aerisire.
In anul 2018 acesta a fost renovata complet: izolatie termica exterioara de 10 cm, fatada renovata, ferestre de termopan cu tamplarie PVC marca Salamander cu 7 camere si 3 foi de sticla, centrala proprie pe gaz, calorifere din otel, parchet laminat, gresie, faianta, mobilierul integral pe comanda, toate electrocasnicele necesare.
Pretul de achizitie al acestui imobil, complet mobilat si utilat, este de 409.900 euro negociabil si se poate achizitiona atat din surse proprii cat si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 979.

Număr Băi: 6
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 4
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici