Anunțul a fost dezactivat!

De vânzare apartament eclectic , 3 camere 100 mp Util Ul...

Oradea, Bihor Acum 11 luni 189.000 EUR
Zona

Ultracentral

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

100

An finalizare construcție
1930
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
1
 Preț negociabil

Propunem spre vânzare un apartament deosebit, amplasat în zona 0 a orașului Oradea, pe strada Traian Moșoiu. Această proprietate oferă o oportunitate unică de a locui într-un imobil istoric cu influențe baroc, complet renovat cu grijă și atenție pentru detalii.

Apartamentul are o suprafață utilă de 100 mp și este situat la etajul 1 al clădirii, cu acces din casa scării interioare. Este împărțit într-un open space cu bucătărie și zona de luat masa și sufragerie, 2 dormitoare, o baie și un balcon. În plus, proprietatea include și o boxă la subsol pentru depozitare.

Apartamentul beneficiază de toate utilitățile necesare, inclusiv canalizare oraș, apă oraș, încălzire pe centrală proprie pe curent și curent electric.

Clădirea în care se află apartamentul are o istorie bogată și este accesibilă din două străzi: V. Alecsandri și Traian Moșoiu. În proximitatea apartamentului se află o zonă pietonală cu o varietate de restaurante și cafenele, mijloace de transport în comun, magazine alimentare, grădinițe, școli și parcuri.

Apartamentul se vinde complet mobilat conform fotografiilor, iar pentru a aprecia la întregul ei potențial această proprietate, vă invităm să programați o vizionare. Este o oportunitate rară de a deveni proprietarul unui apartament unic într-o locație istorică și privilegiată din Oradea.

Confort: Lux
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici