Anunțul a fost dezactivat!

Casă De Vânzare, Episcopia, 4 Camere, Semifinisată

Oradea, Bihor Acum un an 136.500 EUR
Zona

Episcopia Bihorului

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

156

An finalizare construcție
2008
Suprafață teren (m²)
700
Stare proprietate
De renovat

Îți prezint Casă De Vânzare, Episcopia, 4 Camere, Semifinisată. Este o casă individuală cu teren de 700 metri pătrați, situată în zona caselor nou construite, pe strada Pavilioanele CFR, Nr 13. Poți să creezi o grădină de legume sau un mic loc de joacă pentru tine și familia ta pe acest teren. Casa a fost construită în anul 2008 și necesită renovare pentru că etajul încă este la roșu, dar poate fi transformată relativ ușor într-un cămin cochet.

Casa are o suprafață utilă de 156 metri pătrați și este concepută astfel: antreu, living și bucătărie deschisă, 3 camere, 3 băi cu geam, dressing, cămară, terasă cu access din living/bucătărie. Parterul include hol, living și bucătărie deschisă, o baie, camera tehnica, cămară, cu acces în garaj din interior. Mansarda are un hol, 3 dormitoare, dressing și două băi.

Această casă are un regim înălțime de P+M și un front stradal de 15 metri. Pereții exteriori sunt termoizolați parțial cu polistiren de 8 cm și are sistem de supraveghere CCTV. Este racordată la utilități precum electricitate, gaz și canalizare și apa este în curs de branșare la rețeaua de apă. Sistemul de încălzire include o centrală proprie pe curent Romstal și o centrală proprie pe lemne/cărbuni, marca Rima de 24 kW. Casa nu este racordată la rețeaua de apă, dar are apă din foraj.

Accesul la stația de autobuz este la aproximativ 5 minute pe jos, iar grădinița se află la două stații de distanță. De asemenea, supermarket-ul este la aproximativ 5 minute cu mașina. Te invit să vii să-ți faci o părere de cele descrise mai sus.

Casă De Vânzare, Episcopia, 4 Camere, Semifinisată

Contactează-mă acum pentru vizionare.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Canalizare
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici