Anunțul a fost dezactivat!

COMISIOIN 0%!! Doamna Ghica Plazza / 90 mp / parțial mobilat

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 122.000 EUR
Zona

Doamna Ghica

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

76

An finalizare construcție
2008
Etaj
12
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
Mobilat/Utilat
Parțial
 Preț negociabil
 Ansamblu rezidențial

VIVO Imobiliare vă propune spre vânzare, cu comision 0% pentru cumpărător, un apartament cu 3 camere situat în complexul rezidențial Doamna Ghica Plaza.
Apartamentul este compus din 3 camere, 2 bai și un balcon mare, se află la etajul 12, este decomandat si are o suprafață locuibilă de 76 mp, la care se adaugă suprafața balconului, având în total 90 mp utili.
Apartamentul dispune de finisaje moderne: ușă metalică la intrare, parchet de trafic rezidențial de prima clasă, gresie și faianță, ușile de interior recondiționate, geamuri termopane, centrală de imobil.
Apartamentul se oferă spre vânzare cu bucătăria mobilată pe comandă și utilată (fără combina frigorifică), mobilier de living pe comandă (fără canapea), spațiu separat pentru dressing cu mobilier pe comandă tip ikea-pax.
Se poate achiziționa optional și 1 loc de parcare în garajul subteran al imobilului (la -2) și o boxă pentru depozitare.
Complexul Doamna Ghica Plaza a fost finalizat la sfarsitul anului 2009, este alcatuit din 9 blocuri ( 4 blocuri de 16 etaje, 4 blocuri de 4 etaje si 1 bloc de 24 etaje) si este prevazut cu 2 niveluri subterane cu o capacitate de peste 500 de parcari si peste 130 de spatii de depozitare. Complexul are multe spatii verzi, locuri securizate de joaca pentru copii iar la parterul fiecarui bloc se afla spatii comerciale in care puteti beneficia de servicii diverse.
În imediata vecinatate a complexului gasim supermarketuri-Lidl, gradinite, after-school, scoli, , centre comerciale si piete in apropiere.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 2%
Posibilitate parcare: Da

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici