Anunțul a fost dezactivat!

Dorobanti-Aviatorilor-Primaverii

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 luni 430.000 EUR
Zona

Dorobanti

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

100

An finalizare construcție
1972
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
1

Imobiliar Expert Grup va propune spre vanzare un apartament la etajul 1 al unei vile construite in anul 1972,amplasata intr-una din cele mai frumoase zone ale Bucurestiului.Apartamentul beneficiaza de garaj si boxa la subsol.
Apartamentul este recent zugravit,mobilat si utilat cu materiale si mobila de cea mai buna calitate,lucrari atent supravegheate de proprietar.
Apartamentul se preteaza pentru o familie sau pentru orice persoana cu interes profesional in zona centrala , amplasamentul facilitand accesul catre orice punct al Bucurestiului prin numeroasele linii de transport in comun si metrou ( Piata Charles de Gaulle la doar 7-8 minute de mers pe jos) .
Locuind in Dorobanti ,veti fi intotdeauna conectati cu tot ceea ce este important, la o distanta foarte mica de caminul dumneavoastra regasind: spitale, restaurante, scoli, facultati, gradinite, institutii bancare, parcuri, magazine, supermarketuri, farmacii, clinici medicale, birouri, astfel punand pret pe timpul dumneavoastra si oferindu-va relaxarea specifica unei zone centrale si boeme.

Confort: 1
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici