Anunțul a fost dezactivat!

Dristor parter nemobilat garsoniera

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 10 luni 350 EUR
Zona

Dristor

Suprafață utilă (m²)

37

An finalizare construcție

1985

Etaj
parter
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună

imobilAdministrare,Supraveghere video DescriereGarsoniera este situată la parterul unui bloc anvelopat, cu geamuri termopan, aflat în imediata apropriere de Piața Liviu Rebreanu, molul Park Lake, farmacii și magazine situate pe bdul Camil Ressu, stații ale mijloacelor de transport, incluzând stația de metru Dristor.

Are vedere către Bdul Camil Resuu, dar între bulevard și bloc se găsește un parc mic dar bine echipat, care oferă atât posibilitatea de recreere și socializare dar și de exerciții fizice. La 5-10 minute depărtare se află și parcul IOR.

Prezintă mai multe grade de protecție contra spargerilor: ușa de la intrare fiind metalică și permanent monitorizată dinspre exterior de o cameră video care face parte din sistemul de spraveghere al blocului, iar dinspre interior are posibilitatea de blocare cu o bară metalică; geamurile sunt protejate cu grilaje metalice.

Garsoniera este propusă pentru prima închiriere. Are în componență un hol spațios care poate fi utilizat ca o cameră mai mică, de primire, sau chiar de dormit, care este dotată cu un frigider, dar și cu numeroase prize de curent precum și o priză de cablu pentru un eventual televizor. Doar baia și bucătăria sunt complet mobilate cu mobilier nou, iar holul și camera sunt nemobilate, apartamentul fiind destinat închirierii de către firme sau persoane care au mobilier propriu.

Consumurile de apă și de căldură sunt monitorizate din afara apartamentului cu ajutorul contoarelor cu transmisie radio. Poziționarea la parter a garsonierei și țevile generoase de căldură care trec prin baie determină costuri reduse pentru căldură pe timpul iernii, pornirea caloriferelor fiind necesar pentru perioade scurte, sau chiar deloc.

În prețul chiriei sunt incluse prețurile la serviciile TV de cablu și de internet de la Digi, servicii care vor fi activate după încheierea contractului.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici