Anunțul a fost dezactivat!

Drumul Postei 4, terenuri 462 mp

Tartasesti, Dambovita Acum 2 luni 6.900 EUR
Zona

Nord-Est

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
462

Loturile de teren se află la intrare în Tărtășești pe Drumul Poștei & Strada Zambilelor, la 16 km de la ieșirea din București pe DN7, după Chitila. Drumul Național DN7 este ca o autostradă pe 4 benzi, ceea ce face ca traficul rutier să fie foarte lejer, neexistând astfel blocaje în trafic.
Loturile au regimul de teren intravilan pentru construcții, iar proprietarii care au cumpărat, lucrează deja la mai multe construcții. Prin PUZ (Planul Urbanistic Zonal), indicatorul urbanistic care determină regimul maxim de înălțime este P+1(2). Se pot construi astfel locuințe de unul, două sau maxim trei niveluri. Terenul având destinația de construcții locuințe, nu poate fi folosit astfel în alt scop (construcții hale industriale, producție etc), ci doar pentru construcția de locuințe. POT-ul terenurilor (procentul maxim de ocupare) este de 25%. Fiecare lot este delimitat de țăruși, determinarea acestora făcandu-se conform dosarelor cadastrale.
Rețeaua de curent electric trifazic de joasă tensiune se află la terenuri și este recepționată, conectarea putându-se face prin Autorizția de constructie si contract cu SDEE Muntenia Nord, contorul fiind gratuit. Țeava de gaze este în Drumul Poștei 1 și pusă în funcțiune. Primăria are planificate și în derulare, lucrări de canalizare pe toată localitatea Tărtășești. Alternativ, se pot folosi fose moderne, ecologice, la prețuri foarte mici, tehnologia fiind acum foarte dezvoltată în acest sens. Lângă terenuri se află și rețeaua de telefonie Romtelecom, precum și rețeaua de cablu TV și internet.
Prețurile sunt foarte ieftine comparativ cu prețurile din zonă.
Loturile vor fi achiziționate direct de la proprietar. Astfel, la vânzarea loturilor NU se percepe comision de agenție.
Drumul Privat din interiorul ansamblului are lățimea de 7 metri.
Fiecare lot are propriul cadastru și propria intabulare. La vânzarea loturilor se prezintă un Extras de Autentificare, care atestă faptul că regimul juridic al terenurilor este fără sarcini. De asemenea, se prezintă și un Certificat Fiscal care confirmă faptul că toate taxele și impozitele aferente lotului ce fac obiectul tranzacției sunt achitate la zi.
Pentru stabilirea unei întrevederi la ansamblul de loturi, este recomandat să sunați cu o zi înainte și să anunțați ora la care doriți să vizionați terenurile. Vizionarea loturilor se va face direct cu proprietarul acestora.
Opțional, vă putem obține autorizația de construcție, contra unui onorariu de 400 EURO. Folosind pachetul de 400 EURO, noi facem toate demersurile și vă trimitem autorizația de construcție acasa prin FAN Courier, imediat ce aceasta este emisă. Pachetul de 400 EURO include: toate drumurile și demersurile necesare pentru obținerea Certificatului de Urbanism, Avizelor de Mediu, gaze, electrictate sau orice alte avize mai sunt necesare, depunerea documentațiilor complete la fiecare instituție și ridicarea acestora împreună cu autorizația finală de construcție.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici