Anunțul a fost dezactivat!

Duplex la cheie, cu garaj si gradina, zona Sub Cetate

Floresti, Cluj Acum 2 luni 215.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

120

An finalizare construcție
2018
Suprafață teren (m²)
250
Stare proprietate
Bună
 Preț negociabil

Prime Estate va ofera spre vanzare un duplex superfinisat in Floresti, zona Sub Cetate, in imediata apropiere a Parcului Poligon, cu o priveliste superba spre padure.
Casa se afla intr-un ansamblu cu acces privat, in zona de case, la 5 minute de statia de autobuz, cu iesire facila spre Centura de Sud. Are un regim de inaltime P+1, cu o suprafata utila de 120mp, plus pod utilizabil pe intreaga suprafata, de aprox. 50mp. Compartimentarea este bine structurata: la parter un living generos cu bucatarie open-space, cu mobilier din lemn masiv, tip insula, o baie de serviciu si un hol, iar la etaj 3 dormitoare, o baie mare cu cada, un dressing walk-in si un hol de acces.
Piesa de rezistenta o reprezinta gradina amenajata cu gazon si pomi fructiferi, cu bucatarie de vara complet utilata si ciubar. Garajul are o suprafata de 30mp, pentru un plus de spatiu de depozitare. Casa se vinde complet mobilata si utilata, fiind disponibila imediat.
Pentru informatii suplimentare, programarea unei vizionari sau pentru a va prezenta oferta noastra completa, va rugam sa ne contactati telefonic.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Sistem irigaţie
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici