Anunțul a fost dezactivat!

Eforie Nord I Vila LUX I 10 Camere I Garaj I Sauna I Curte I

Eforie Nord, Constanta Acum 11 luni 870.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

445

An finalizare construcție
2016
Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

ID : P44288

King Imobiliare va propune spre VANZARE o VILA de LUX cu 10 camere in statiunea Eforie Nord.

Amplasata pe o suprafata de teren de 500 mp, vila are un regim de inaltime D+P+1E+M, cu o suprafata utila de 445 mp si suprafata totala de 505 mp.

De asemenea dispunerea pe nivele este sub urmatoarea forma:

1. Demisolul are o suprafata totala de 112,86 mp unde este amenajat un garaj cu suprafata de 42,92 mp, camera centralei termice pe gaz, o bucatarie, un grup sanitar si o camera.

2. La parter gasim un living generos, o camera potrivita pentru un birou, bucatarie mobilata si utilata complet cu toate electrocasnicele necesare, o camara, o baie si un balcon.

3. La etajul 1 cu suprafata totala de 141,38 mp sunt dispuse 3 dormitoare, fiecare fiind prevazut cu baie proprie, un dressing, o debara si 2 balcoane.

4. Mansarda - are o suprafata totala de 114,37 mp unde este amenajata o sala de sport cu baie proprie si sauna finlandeza profesionala de 20kw, un dormitor cu baie proprie, o camera pentru relaxare si un dressing.

S-au folosit materiale, instalatii si finisaje de cea mai buna calitate, printre care mentionam urmatoarele: pardoseala din granit indian si parchet din bambus - instalatiile termice sunt executate cu teava PEX UPONOR - tamplaria din PVC marca TROCAL - centrala BUDERUS in condensatie - aparate de aer conditionat MITSUBISHI INVERTER (fiecare camera este prevazuta cu un aparat) - balustrada este realizata din fier forjat cu mana curenta din stejar stratificat - mobilier din lemn masiv.

Toata resedinta este supravegheata video (6 camere video), sistem de alarma pentru curte si casa cu senzori de miscare si videointerfon.

Daca va doriti sa locuiti departe de zgomotul urban, intr-o oaza de liniste si sa savurati din plin rasaritul si apusul de soare din curtea dumneavoastra, va propunem spre cumparare o proprietate unica, aproape de plaja si mare.

Va asteptam sa o vedem impreuna!

Agent: Ionela Bocsa


Id intern: P44288

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 7
Comision cumpărător: 3%
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Climă

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici