Anunțul a fost dezactivat!

Exclusiv Apartament nou cu 2 camere, boc cu lift 0% comision

Iasi, Iasi Acum 11 luni 66.000 EUR
Zona

Bucium

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

53

An finalizare construcție
2023
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Număr niveluri imobil
5
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Evo-Imobiliare va prezinta o oportunitate excelenta de a achizitiona un apartament cu 2 camere intr-un nou complex rezidential situat in zona Visan. Constructia solida, cu fundatii de tip radier si structura pe cadre din beton armat, asigura durabilitatea si siguranta imobilului. Cu o suprafata totala de 60 mp, apartamentul va fi finalizat in noiembrie 2023 si este disponibil pentru achizitie la etaje multiple intr-un bloc nou, echipat cu lift.

Aceasta proprietate reprezinta o oferta tentanta pentru tineri, persoane care isi doresc sa cumpere primul apartament sau investitori imobiliari. Pretul pentru achizitie cash este de 66.000 euro, iar pentru credit ipotecar sau programul quot;Noua Casaquot;, pretul este de 69.000 euro.

Apartamentul dispune de o compartimentare inteligenta, incluzand hol, bucatarie, living, dormitor si baie partial amenajata. Proprietatea este dotata cu ferestre cu tamplarie PVC, izolatie exterioara de 10 cm si tencuiala decorativa siliconata, asigurand protectie impotriva frigului si zgomotului. Blocul din complex ofera locuri de parcare supra- si subterane, cu acces securizat, garantand confortul si siguranta rezidentilor.

Toate utilitatile sunt asigurate, inclusiv gaz metan, energie electrica, canalizare, apa curenta si internet. Evo-Imobiliare se concentreaza pe oferirea unui stil de viata activ, modern si confortabil intr-un mediu placut si linistit. Apartamentul face parte din blocul C2, cu termen estimat de finalizare in noiembrie 2023.

Blocul C1 este deja complet vandut si locuit, asa ca nu ratati sansa de a va asigura un apartament in blocul C2! Contactati Evo-Imobiliare la 0757.858.142 pentru mai multe informatii si poze sau vizitati site-ul nostru.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici