Anunțul a fost dezactivat!

FILM, 3D si Drona! Domeniu de aproape 30.000 mp teren, cu la

Brasov, Brasov Acum 10 luni 1.200.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

7

Suprafață utilă (m²)

440

An finalizare construcție
2009
Suprafață teren (m²)
25000
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Comision cumparator: 2% din valoarea de tranzactionare.

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o locatie de exceptie, la numai 10 minute de Brasov, langa Harman cu o priveliste speciala, inconjurata de frumusetea naturii autentice, cu teren in suprafata de 28.000 mp, pe care se gaseste un lac mare de aproximativ 3.000 mp, cu flori de lotus si salcii, populat cu pesti, amenajat pentru pescuit, cu insula in mijloc si ponton, din care se formeaza un rau care strabate cu serpuiri line toata lungimea terenului, conferindu-i proprietatii un farmec aparte.

FILM Prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=T32Vmu22GXg

FILMARE CU DRONA:
https://youtu.be/CvOdtXNDMR8

TUR VIRTUAL:
https://roundme.com/tour/249807/view/732953/

Tot pe suprafata proprietatii regasim un izvor care ofera o apa pura, de o calitate inalta, cu beneficii atestate.
Casa se desfasoara pe o suprafata utila mai mult decat generoasa, compartimentata util si placut, atat pentru traiul de zi cu zi al unei familii, dar si pentru a putea gazdui oaspeti, putand fi autorizata ca si pensiune turistica.
La parterul cladirii regasim zona de zi foarte generoasa si luminoasa, care iti ofera, de cum intri pe usa, o stare asa cum rar intalnesti, dar la care fiecare dintre noi viseaza.
Farmecul aparte este dat si de tamplaria din lemn natur, cu geam termopan, cu forme diferite, parca desprinse dintr-o poveste. Compozitia parterului este una speciala formata din: garaj generos in suprafata de 19 mp, hol intrare in suprafata de 13.25 mp cu acces imediat la doua toalete de serviciu, zona de zi, open space, care cuprinde un living cu o suprafata de 75 mp, structurat in zona de entertainment cu biliard profesional, semineu cu recuperator si zona de luat masa in suprafata de 23.60 mp si bucatarie in suprafata de 15 mp. De asemenea zona parterului mai cuprinde un dormitor in suprafata de 14 mp cu baie proprie, o zona tehnica unde regasim unul dintre cele mai performante sisteme de incalzire cu schimbator de caldura, ceea ce face ca, pretul cheltuielilor cu incalzirea sa fie ergonomice iarna, iar vara ne ofera posibilitatea de a racori interiorul si de a controla temperatura, astfel incat sa simtim confortul optim. Totodata o camara generoasa in suprafata de 10 mp ne ofera posibilitatea de depozitare a alimentelor in conditii de igiena si temperatura controlata.
Va puteti bucura de o cafea savuroasa in linistea naturii sau puteti servi cina alaturi de cei dragi pe terasa exterioara, acoperita, cu facilitati pentru barbeque, in suprafata totala de peste 100 mp.
La etaj ne intampina 4 dormitoare speciale, fiecare amenajat in mod particularizat si prietenos, avand in compozitie fiecare cate o baie, avand suprafete utile de 36 mp, 15 mp, 15 mp si respectiv 32 mp. Fiecare dormitor ofera acces la un balcon inedit, in suprafata de 105 mp, care inconjoara cele patru dormitoare, intr-o armonie calda.
De asemenea, la etaj regasim o sala de sport mare, cu aparatura profesionala si un dressing foarte generos.
Proprietatea te intampina cu o poarta din fier forjat cu sistem de actionare automatizat.
Este perfecta pentru a se folosi si ca pensiune, avand avantajul de a furniza in acest caz, pe langa pescuit, si alte servicii ndash; calarie, ATV, excursii in zona. Ca si casa de locuit este de asemenea dotata, utilata si mobilata total, cu spatii amenajate special pentru depozitare, inclusiv in podul cladirii, amenajat special in acest sens, accesul facandu-se pe o scara din fier forjat.
Incalzirea este foarte economica, avind in vedere ca toate utilitatile se desfasoara pe sistemul Centrala Geotermala, cu pompa de caldura.
Din acest motiv, exista incalzire in pardoseli, dar si in calorifere cu racire in acelasi timp, sistem de aer conditionat vara.
Se foloseste Statie de Epurare a apelor uzate, fara intretinere sau golire periodica.
Cladirea este noua, construita in 2009 si renovata integral in 2021, avand suplimentar curent trifazic .
Cost cu utilitati foarte avantajos!!

Deasemenea, un plus de valoare este dat si de un nou proiect de amenajare pentru hala, casa si ferma de animale.

Consilieri specializati pe aleasa oferta:
doamna Gilda Georgescu
Telefon/ WhatsApp 0722.807.623

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro



Număr Băi: 7
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Curent
Apă
Canalizare

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici