Anunțul a fost dezactivat!

Film! Compozitie ergonomica, constructie noua, 455 mp teren,

Brasov, Brasov Acum 11 luni 179.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

125

An finalizare construcție
2019
Suprafață teren (m²)
455
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Consumul total de energie primară
15335
Indicele de emisii echivalent CO2
3042
Mobilat/Utilat
Complet

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare in REPREZENTARE IMOBILIARA, o proprietate amplasata la 15 minute de Brasov, in moderna localitate Cristian.

Este o zona in plina expansiune, este locul cu oameni gospodari si ospitalieri, unde multi dintre brasovenii invatati la quot; orasquot;s-au retras in Cristian.Comunitatea este un melanj intre modernism si traditie, este localitatea cu case sasesti, dar si constructii noi, asezata intr-un cadru de carte postala, dominata de departe de masivul Postavaru si inconjurata de Bucegi, Piatra Craiului si Magura Codlei.

VIDEO de Prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=42Us_rudR6c

Va invit intr un cartier de case noi, pe Str Nisipului, in aceasta resedinta construita de proprietari, un camin care a devenit prea mic, dar construit cu suflet, de aici si materialele de calitate.

Proprietatea este situata pe un teren de 455 mp, detine curte individuala cu 3 locuri de parcare in interior, un foisor frumos acoperit, cu o suprafata de 25 mp, precum si o zona verde unde iubitorii de legume, pot beneficia de acest spatiu.

Configuratia casei:

- living generos cu bucatarie open-space, 3 dormitoare (fiecare cu dressing propriu), 2 bai cu aerisire naturala (cu cada si cabina de dus), hol principal, hol secundar, foisor, magazie noua pentru depozitare, pivnita si pod inalt pe toata suprafata casei.

Structura este decomandata, proprietatea ariata pe o suprafata utila de 125 mp, fiind insorita in cea mai mare parte zilei, cu vedere frumoasa catre munti, din curte.

Este o casa primitoare si calda, cu spatii largi, cu locuri de poveste, unde am aflat si povestea butoaielor cu coniac din foisorul, care confera relaxare seara dupa zilele noastre in cotidianul ce a devenit aproape rutina.

Proprietatea este o constructie noua, terminata in 2020, finisata cu materiale de calitate, cu toate utilitatile, centrala proprie pe gaz, curent electric, apa curenta, canalizare, cablu TV/internet.

Bucataria este foarte frumos amenajata, cu un blat tip open bar, fiind echipata cu set de electrocasnice complet, plita si cuptor, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, dar si spatiu de dinning pentru familie sau prieteni.

Detalii tehnice:

- acoperis din tigla ceramica

- izolatie din polistiren de 10 cm(EPS 80)

- vata bazaltica la tavane (de 10 cm)

- poarta electrica

- camere de supraveghere video

Recomand aceasta proprietate pe segmentul rezidential sau pe segmentul investitional, excelenta pentru locuit, fiind o zona accesibila, in imediata apropiere a statiei de transport in comun, magazine, scoli/gradinite, supermarket uri, parcuri, zone frumoase de explorat.

Va astept sa descoperim impreuna povestea casei!

Invitam colegii la colaborare, onoram agentul/agentia cu comisionul aferent!

Consilieri specializati pe aleasa oferta:
doamna Gilda Georgescu
Telefon/ WhatsApp: 0722.807.623

si

domnul Nicolaie Pavel

Telefon/WhatsApp: 0720 500 650

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 4
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici