Anunțul a fost dezactivat!

Garsonieră cu centrală, Mihai Bravu - Vitan - Olimpia

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 38.500 EUR
Zona

Mihai Bravu

Suprafață utilă (m²)

31

An finalizare construcție

1974

Etaj
1
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
De renovat
Număr niveluri imobil
1
Mobilat/Utilat
Complet

Sincron Imobiliare vă oferă spre vânzare o garsonieră transformată în două camere, cu centrală termică proprie, la etajul 1, într-un imobil cu 1 etaj, construit în 1974, situat pe strada Văilor, în spatele stadionului Olimpia, între Splaiul Unirii, Calea Vitan și Mihai Bravu (950 m până la gura de metrou Mihai Bravu).

Garsoniera are o suprafață de 31 mp și a fost recompartimentată pentru a fi transformată într-un apartament cu două camere. La intrare este un mic hol, în stânga este bucătăria cu centrala termică, în față baia iar în dreapta linvingul și un dormitor.

Garsoniera necesită îmbunătățiri dar deține aer condiționat, ușă metalică, geamuri termopan iar instalația electrică a fost schimbată. Centrala termică Ariston a fost montată în 2020.

Scara este curată și îngrijită, pe palier este un uscător cu spațiu de depozitare și există o curte interioară amenajată de locatari. Hidroizolația acoperișului a fost realizată în 2019 astfel că nu sunt probleme cu infiltrațiile.

Zona este liniștită, preponderent de case, iar strada cu trafic redus. Accesul la transportul în comun este facil (ratb la 200 m, pe Splaiul Unirii - autobuz 223) iar cea mai apropiată gură de metrou este Mihai Bravu la aproximativ 12 minute de mers pe jos - 950 m.

Comisionul pentru cumpărător este 0%!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici