Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera cu pivnita la etajul 2 in zona Lazaret din Sibiu

Sibiu, Sibiu Acum un an 38.200 EUR
Zona

Lazaret

Suprafață utilă (m²)

27

An finalizare construcție

1980

Etaj
2
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
5
Mobilat/Utilat
Complet

Atum imobiliare va propune spre vanzare o garsoniera decomandata, complet mobilata si utilata, situata intr-un imobil dotat cu acoperis si izolat la exterior, pe Strada Otelarilor din Sibiu.
Locuinta are orientare vestica, si dispune de o suprafata de 27 mp utili, compartimentati astfel: hol la intrare cu spatiu pentru pantofar si cuier, debara, baie cu cada si ventilator, camera, balcon de tip loggie si bucatarie.
Imobilul are ca dotari urmatoarele: usa din lemn la intrare, usi de lemn in interior, tamplarie din PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla, centrala proprie pe gaz, instalatii din cupru si calorifere din otel, parchet laminat, gresie si faianta.
Garsoniera se vinde complet utilata si mobilata dupa cum se vede si in poze, ca si electrocasnice regasim: frigider, masina de spalat rufe si aragaz.
Ca pozitionare se afla intr-o zona linistita, oferind accces facil la spatii comerciale, piata agroalimentara Vasile Aaron, benzinarii, oficii bancare, statii pentru mijloace de transport in comun si la doar 10 minute pana la Shopping City Selimbar sau Promenada Mall Sibiu.
Pretul de achizitie al imobilului este de 38.200 usor negociabil. ID intern: 1537.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici