Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera decomandata - Militari Residence STB

Chiajna, Bucuresti-Ilfov Acum 11 luni 29.000 EUR
Zona

Central

Suprafață utilă (m²)

28

An finalizare construcție

2023

Etaj
1
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Clasă energetică
A
Număr niveluri imobil
5
Mobilat/Utilat
Nemobilat
 Ansamblu rezidențial

Daca esti in cautarea unei garsoniere moderne si confortabile, situata intr-o zona deosebit de atractiva, atunci aceasta proprietate din zona Militari Residence este exact ceea ce cauti! Situata pe strada Sergent Ilie Petre, la doar cativa pasi de statia STB care asigura acces rapid si facil catre orice zona a orasului, aceasta garsoniera ofera acces facil la o multitudine de facilitati, cum ar fi Auchan, Metro, Arabesque, McDonalds, Practiker, KFC, Decathlon, Club SPA, Fittness, Gradinita, Piscina si multe altele.

Construit din caramida Porotherm, pe cadre de beton, compartimentarea interioara din caramida si cu izolatie exterioara de 10 cm, blocul de 5 etaje ofera un nivel ridicat de siguranta si confort. Garsoniera se vinde cu centrala proprie si radiatoare, iar blocul este racordat la toate utilitatile, cum ar fi gaz, curent, internet, cablu TV si canalizare, cu contorizare individuala a utilitatilor.

In plus, exista posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji cu privire la parcarea masinii dvs. Aceasta proprietate este ideala atat pentru a fi locuita, cat si pentru investitie, intrucat se afla intr-o zona in continua dezvoltare.

Pentru mai multe detalii cu privire la aceasta proprietate unica, nu ezitati sa ne contactati la numarul din anunt! De asemenea, trebuie mentionat ca fotografiile afisate sunt din scara 1 deja finalizata, dar cele din scara 2 vor fi finisate la fel, astfel incat veti putea sa va faceti o idee clara despre aspectul si finisajele garsonierei. Nu ratati ocazia de a achizitiona aceasta proprietate deosebita, cu comision 0% direct de la dezvoltator, alaturi de Andrei Radulescu - agentul tau imobiliar de incredere!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Comision cumpărător: 0%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 20+

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici