Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera in bloc nou Tineretului - Militari Residence

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 11 luni 30.800 EUR
Zona

Militari

Suprafață utilă (m²)

28

An finalizare construcție

2023

Etaj
5
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Clasă energetică
A
Număr niveluri imobil
7
Mobilat/Utilat
Complet
 Ansamblu rezidențial

Intr-o zona deosebit de populara si in continua dezvoltare din Militari, va oferim o garsoniera cocheta si moderna, situata pe strada Tineretului, in apropiere de capatul STB si cu acces facil la liniile de transport in comun 178, 278 si 138. Situata la etajul X al unui bloc nou cu 7 etaje, aceasta proprietate este ideala atat pentru locuit, cat si pentru investitie.

Blocul are o constructie solida pe cadre de beton si izolatie exterioara de 10 cm, garantand astfel un nivel inalt de confort si siguranta. Garsoniera se preda cu centrala proprie si sistem de incalzire prin pardoseala, iar tavanul din living este prevazut cu barisol pentru un aspect elegant si modern. Toate utilitatile sunt contorizate individual, iar achizitionarea unui loc de parcare este posibila.

Finisajele interioare sunt la alegerea cumparatorului, oferind astfel posibilitatea de a personaliza aceasta proprietate dupa propriul gust si stil. Cu toate acestea, in varianta de baza, garsoniera este livrata fara finisaje si obiecte sanitare incluse. Va putem pune la dispozitie o lista cu materiale si echipamente disponibile pentru achizitie.

Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari, va rugam sa ne contactati la numarul din anunt. Comisionul este 0%, deoarece suntem direct dezvoltatorul imobiliar, iar Andrei Radulescu, agentul nostru imobiliar, va sta la dispozitie pentru orice informatii suplimentare. Pozele afisate sunt doar cu titlu de prezentare si provin din scara 1 deja finalizata a blocului.
*Pretul este pentru varianta de achitie CASH iar garsoniera se vinde la ALB fara finisaje si sanitare.
*Centrala proprie este inclusa

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Comision cumpărător: 0%
Posibilitate parcare: Da

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici