Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera noua investitie 6 minute metrou 44,45 mp Nicol...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 6 luni 58.000 EUR
Zona

Theodor Pallady

Suprafață utilă (m²)

44

An finalizare construcție

2023

Etaj
3
Tip imobil
Alte tipuri
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
8
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

Va prezint o Garsoniera extrem de spatioasa, avand suprafata de 44,45 mp utili la pretul promotional de 58.000 Eur fara TVA inclus.

Situata la etajul 3 din 8 al unui bloc exclusivist, de o calitate superioara a materialelor de constructie, cu o arhitectura si compartimentare ideala pentru familia dumneavoastra. amplasat la doar 6 minute de mers pe jos de statia de metrou Nicolae Teclu, cu acces la magazine, supermarket, Mall, in apropriere de Parcul Teilor.

Acest proiect se diferentiaza de toate celelalte proiecte actuale prin detalii foarte importante pentru orice familie, locuri de joaca amenajate pentru copii, spatii de recreere, locuri de parcare atat la interior cat si la exterior, calitatea constructiei, dar si a finisajelor. Va oferim apartamente foarte bine compartimentate, cu o arhitectura foarte clara si bine proportionata, beneficiind de spatii generoase, de ferestre largi si bine iluminate .
Fiecare apartament este branșat individual la toate utilitățile (gaze, apa, canalizare si curent electric) și se vinde la cheie cu următoarele finisaje de calitate: obiecte sanitare moderne IDEAL STANDARD, parchet laminat, gresie, faianță, uși de interior PINUM, centrală termică ARISTON cu încălzire prin pardoseală marca IVAR. Regasim materiale de constructie si finisaje de la firme de top din acest domeniu. Constructia este realizata pe cadre din beton armat si compartimentarea realizata cu caramida Porotherm de 250 x 300 x 238 mm si 500 x 150 x 238 mm, fapt pentru care constructia in sine confera siguranta si confort . Izolatia constructiei, una de foarte buna calitate atat termica cat si fonica .
Accesul catre centrul orasului este facil si rapid, atat pentru cei care folosesc autoturismul, cat si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun. Ansamblul ofera viitorilor proprietari accesul usor si rapid la Bdul. Theodor Pallady, Str. Bratarii si Bdul. 1 Decembrie 1918, unde se afla statii de metrou, iar ca alternative exista si celalalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei: RATB 23; 27; 40; N111 si altele.
Apartamentele vor fi predate la cheie cu toate bransamentele(Enel, Engie, Apanova ) .

Se poate achizitiona separat loc de parcare suprateran la pretul de 8400 Eur fara TVA sau loc parcare subteran la pretul de 12.600 Eur fara TVA.
Oferim asistenta gratuita in vederea intocmirii dosarului de creditare.

Pozele reale!!
Comision 0 % .

Recomand vizionarea
Alexandru Dumitru 0775 230 800

Confort: 1
Tip imobil: Alte tipuri
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici