Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera,cartier rezidential Berceni,disponibil imediat

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 5 luni 40.500 EUR
Zona

Berceni

Suprafață utilă (m²)

35

An finalizare construcție

2022

Etaj
1
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
8
 Ansamblu rezidențial

Amplasat intr-o zona rezidentiala noua ce dispune de acces rapid la toate mijloacele de transport in comun.Este poate cel mai bine amplasat proiect residential din zona de Sud, care ofera celor aflati in cautarea unei locuinte noi, apartamente excelent compartimentate insotite de balcoane generoase si locuri de parcare.
Marile centre si galerii comerciale se afla in imediata apropiere (SELGROS, CARREFOUR, AUCHAN, METRO, MALL GRAND ARENA) iar accesul catre ansamblu se poate face atat din Blv. Brancoveanu cat si din Metalurgiei sau Turnu Magurele.

Apartamentele dispun de cele mai bune compartimentari interioare si sunt finisate cu materiale de cea mai buna calitate, majoritatea lor fiind importate : gresie si faiata import Spania/ Italia, parchet laminat dublu-click import, tamplarie PVC Rehau 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low-e si glafuri interior PVC, exterior aluminiu, prize si intrerupatoare ,centrala termica , usi interioare , iar usa de intrare este anti efractie.

Utilitati: Canalizare, apa curenta Apa Nova, gaze naturale,electricitate Enel si contorizari individuale alea apartamentelor.

Vecinatati: unitati de invatamant, unitati spitalicesti, mijloace de transport in comun, mari centre si galerii comerciale, piete si magazine de retail in imediata apropiere.

Confort: Lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici