Anunțul a fost dezactivat!

Generator ozon,o3,24g/h 110w

Timisoara, Timis Acum o lună 600 LEI Livrare cu verificare
Tip

Alte aparate de climatizare

Stare

Nou

Produs nou,super util in multe situatii.Indeparteaza orice miros din casa sau masina si desinfecteaza eficient fara chimicale sau alte consumabile.

Atentie! nu se foloseste in prezenta fiintelor vii,se aeriseste bine dupa utilizare in spatii inchise cum ar fi casa,masina.

Utilizare simpla,se conecteaza la priza normala sau la una cu termostat si se deconecteaza dupa terminarea timpului.

Generatorul de ozon a fost creat pentru a raspunde nevoii primordiale a tuturor fiintelor vii de a respira un aer curat, fie ca este vorba despre aerul din locuinta personala, din autoturismul personal, din saloanele de spital, din camerele de hotel sau din orice alt spatiu inchis.

Stiai ca ozonul este cel mai puternic dezinfectant natural? Afla mai multe despre ce poate face ozonul in textul de mai jos.

Ozonul este una dintre cele mai puternice substante antimicrobiene din lume, distrugand pana la 99,9% din pesticide, microorganisme, bacterii si virusuri, datorita capacitatii sale de oxidare.
Ozonul este unul dintre oxidantii cei mai puternici dintre cei cunoscuti avand o capacitate puternica de dezinfectare si sterilizare, distrugand toate clasele de bacterii si ciuperci, fara a permite dezvoltarea lor

Spre deosebire de alti agenti biocizi, cum ar fi clorul, timpul necesar pentru dezinfectare este mult mai mic. Din acest motiv, este foarte eficient in distrugerea microorganismelor rezistente la clor datorita unei puteri de reactie de trei mii de ori mai mare decat a clorului, ceea ce face ca acesta sa fie un agent biocid posibil atat pentru tratarea apei, cat si pentru tratarea aerului si atmosfere inchise.

Ozonul are o capacitatea de absorbtie de 100% a mirosurilor neplacute intrucat distruge rapid compusii organici responsabili de miros.Ozonul nu este toxic in concentratii scazute. Ozonul este un gaz iritant cu efecte toxice pentru om daca este inhalat in mod direct si in cantitati ridicate.

Tehnologia producerii ozonului are avantaje semnificativ mai numeroase fata de alternativele sale chimice:

Ozonul poate fi generat oriunde, la fata locului;
Ozonul este unul dintre cei mai activi agenti oxidanti cunoscuti;
Ozonul se descompune rapid in oxigen si nu lasa urme;
Reactiile nu produc compusi halogenati toxici;
Ozonul actioneaza mai rapid si mai complet decat alti agenti de dezinfectare obisnuiti;
Ozonul reactioneaza rapid si eficient la toate tulpinile de virusi.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici