Anunțul a fost dezactivat!

Hotel in zona Transfagarasan - Vanzare

Cartisoara, Sibiu Acum un an 385.000 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Hotel/Pensiune

Suprafață utilă (m²)
1139
 Preț negociabil

Între Cartișoara și Bâlea Cascadă, într-un peisaj încântător cu muntele la orizont, se află un hotel deosebit, perfect amplasat pentru a servi turiștii de toate naționalitățile și iubitorii de munte și aventură.

Situat în zona Glăjărie, la jumătatea distanței dintre cele două obiective, acest hotel este protejat de zgomotul DN7C, fiind vizibil, dar nu departe de șosea, cu spatele la pădurea densă și răcoroasă, o oază de liniște în zilele toride de vară.

Zona colinară a comunei Cartișoara se întinde în Poarta Glăjăriei și oferă un peisaj dominat de dealuri largi și văi adânci, înconjurat de păduri dese și stabilă din punct de vedere geotehnic.

Proprietatea se întinde pe un teren de 1536 mp, cu o suprafață construită de 1367 mp și o suprafață la sol de 450 mp, având un regim de înălțime P+2E. Clădirea este în mare parte nefinisată, dar beneficiază de autorizație de construcție și aviz de securitate la incendiu valabile.

Dotările includ energie electrică de mare putere, apă și canalizare. Hotelul este dispus astfel:

Parter: Restaurant (250 locuri), sală de conferințe, bar, birou, terasă deschisă și închisă, bucătărie, cameră frigorifică, spații tehnice, vestiar, grupuri sanitare.
Etaj 1: 14 camere cu baie și balcon, apartament cu 2 camere, baie și balcon, terasă.
Etaj 2: 12 camere cu baie, dintre care 6 cu balcon.
Datorită obiectivelor turistice din zonă și investițiilor recente, această zonă aproape de Transfăgărășan este perfectă pentru turism. Proprietatea oferă o oportunitate excelentă pentru investiții, atât pentru activități de bază (inclusiv evenimente, traininguri etc.), cât și pentru posibile schimbări de destinație, cum ar fi cămine pentru vârstnici, tabere pentru copii sau tineret etc.

Dacă sunteți interesat de această proprietate deosebită, detaliile și vizionarea sunt la un telefon distanță. Contactați-ne pentru mai multe informații!

An finalizare construcție: 2009
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 26
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici