Anunțul a fost dezactivat!

Închiriere birou All Inclusive, mobilat, în Brașov, zo...

Brasov, Brasov Acum 6 luni 230 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Birouri

Suprafață utilă (m²)
11

Închiriere spațiu pentru birou, All Inclusive, în clădire de birouri situată în Brașov, zona centrală, intens circulată la intersecția dintre Bulevardul Al. Vlahuță și strada Brândușelor.
Vecinătăți: în imediata apropiere găsiți stații pentru mijloace de transport în comun, centre comerciale, parcări publice, farmacia Catena, Catena Pas cu Pas, OphtaMed, magazin alimentar, sală de fitness, birouri de consultanță, cursuri, agenții imobiliare, cabinete medicale, vizavi stație de Taxi, benzinăria LukOil, Carrefour Market, Carrefour Expres, Mega Image, Pepco, Hiper Farmacia Dr. Max, International Trade Center etc.
Toate utilitățile, încălzire, răcire, apă, curent electric, internet, securizarea clădirii, curățenia pentru spațiile comune, consumabilele pentru bucătărie și grupuri sanitare sunt incluse în prețul de închiriere.
Biroul de închiriat se află în clădire de birouri cu acces securizat, imobil dotat cu lift de persoane, scară interioară și alte facilități specifice unei clădiri moderne. Spațiul de închiriat se închiriază mobilat și are toate atributele unui spațiu de lucru modern și confortabil, fiind luminos și curat. Vă puteți dezvolta business-ul într-un mediu de lucru frumos, prietenos și plin de oportunități. Veți cunoaște noi clienți sau furnizori între ceilalți locatari. Aveți mereu aproape un contabil, jurist, un programator sau web-designer, specialist în accesarea fondurilor europene, broker de credite etc.
Dispuneți de grupuri sanitare, hol comun, toate administrate și întreținute de personalul administrativ.
Suprafața de închiriat, 11 mp, birou open-space. Finisaje: pardoseli parchet laminat, ferestre termopan, pereți lavabil, tavan casetat. Recent zugravit și igienizat.
Dotări: calorifere racordate la centrala termică a Hub-ului, aparat de aer condiționat.
Destinație recomandată: birou.
Disponibil imediat. Preț de închiriere All Inclusive 230 euro, lunar.

Suprafaţă totală: 11 m²
An finalizare construcție: 2008
Stadiu construcţie: Finalizat
Clasă birouri: A
Număr încăperi: 1
Comision cumpărător: 50
Posibilitate parcare: Nu
Tip imobil: Alte tipuri

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici