Anunțul a fost dezactivat!

Inchiriere brutarie in Piata Orasului Dragasani

Dragasani, Valcea Acum o lună 1.000 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
700
Compartimentare
Decomandat

Pentru spatiul de productie utilizat pentru PANIFICATIE si PATISERIE.

Uitatea este situata in Piata Orasului Dragasani, Judetul Valcea - zona 0. Detine toate autorizatiile de functionare necesare fiind construita conform Standardelor Europene in vigoare, detinand flux tehnologic corespunzator. In acest sens unitatea este prvazuta cu rampa de incarcare produse - materii prime, rampa de descarcare produse finite, magazie de ambalaje, sector de spalat ambalaje, magazie de materii prime, magazie de produse finite, vestiare pentru ambele sexe cu intrare separata. Unitatea detine de asemeni o intrare separata prin spate, avand o parcare proprie privata necesare functionarii.
Este dotata cu toate utilejele necesare pentru panificatie, respectiv cuptor pe gaze multivetre, cernator de faina, dospitor cu abur, malaxoare, masini de modelat, masina de divizat, mese de inox de lucru, cantar si multe alte obiecte de inventar necesar pentru desfasurarea unei bune activitati. Este prevazuta cu apa curenta proprie din fantana construita in incinta sa si este racordata si la reteaqua de alimentare cu apa a orasului, canalizare, instalatie de gaze proprie, incalzie proprie prin centrala cu gaz, intr-un cuvant o afacere la cheie in perfecta stare de functionare.

NOU, ATENTIE!

Poate fii spatiu de productie pentru activitatea de CARAMANGERIE.
cu conditia dotarii spatiului cu utilaje specifice acestei activitati.

NOU, ATENTIE!

Poate fii spatiul de productie destinat pentru IMBUTELIEREA de produse alimentare, cu conditia dotarii spatiului cu utilaje specifice acestei activitati.

NOU, ATENTIE!

Poate fi utilizat si ca sectie de prestari servicii de orice natura, cu conditia dotarii spatiului cu utilaje specifice acelei activitati.

In rest spatiul indeplineste si pentru aceste activitati conditiile legale de desfasurare a activitatii, beneficiind de toate utilitatile necesare functionarii.

Localizare anunţ

Anunțurile utilizatorului Croitoru Florian

Angajez Patiser Cofetar
Angajez Patiser Cofetar Acum o săptămână
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici