Anunțul a fost dezactivat!

Linie de cultivare ceapa

Lugoj, Timis Acum 2 luni 10.000 EUR
Tip

Utilaje agricole

Se vinde linie cultivare ceapa si usturoi, formata din:
1. Semanatoare arpagic Krukowiak S287.
2. Curatator pe role Krukowiak M635.
3. Sortator Krukowiak M637.

Date tehnice:
1. Semanatoare arpagic Krukowiak S287. Semanatoare pe 5 randuri, dotata cu pluguri individuale pentru randuri, buncar mare depozitare arpagic, roti individuale pentru acoperirea randurilor, loc manevrant, tavalug. Utilajul este operat prin cardan, este reglabil in functie de dimensiunea/calibrul arpagicului.

2. Curatator pe role Krukowiak M635. Asa cum reiese din denumirea sa, curatatorul este pe role, respectiv preia ceapa incarcata si o curata prin taierea cozilor si desfacerea frunzelor de pe bulbi prin intermediul rotirii de-a lungul platformei de curatare. Are o capacitate de curatare mare (cel putin 3 tone pe ora) si este operat atat prin cardan, cat si prin motor trifazic.

3. Sorator Krukowiak M637. Operat prin motor trifazic, sortatorul este adaptabil si utilizabil pentru diferite calibre (sitele sunt individuale pentru fiecare calibru dorit). Dupa sortare, exista posibilitatea ambalarii in sac direct de pe utilaj. Sortatorul se preteaza a fi utilizat atat pentru cultura ce ceapa, cat si pentru cultura de cartof sau usturoi.

Toate utilajele au fost achizitionate noi! Anul de productie este 2018. Motivul vanzarii il constituie retehnologizarea fermei. Toate utilajele functioneaza impecabil, gradul de uzura este, practic inexistent. Semanatoarea si curatatorul au fost utilizate 3 sezoane agricole, insa au fost si sunt intretinute. Sortatorul a fost pastrat in conservare. Nu a fost utilizat niciodata, este practic nou.

Atentie: din punct de vedere estetic, semanatoarea prezinta mici reconditionari (puncte de sudura, reparatie scaun manevrant). Toate aceste reconditionari/reparatii nu afecteaza functionarea utilajului.

Toate utilajele vor fi puse la dispozitia clientilor pe baza de contract, factura si vor fi insotite de fisele tehnice.

Utilajele se pot achizitiona la pachet, conform pretului din anunt, sau individual, la urmatoarele preturi:

1. Semanatoare, pret 4200 euro.
2. Curatator, pret 5700 euro.
3. Sortator, pret 3000 euro.

Se pot organiza intalniri pentru inspectia utilajelor, la cerere. Tot la cerere, se pot furniza fotografii suplimentare. Preturile sunt negociabile pentru cele trei utilaje, in functie de modalitatea de achizitie dorita de cumparator.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici