Anunțul a fost dezactivat!

FILM! Loc de vis, cu lac,vedere catre Bucegi, Glajerie/Rasno

Brasov, Brasov Acum o lună 850.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
23000
Front stradal (metri)
200
Utilități
Da

Comision cumparator: 2% din valoarea de tranzactionare.

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o OPORTUNITATE, materializata prin amplasarea unui teren excelent pozitionat, intr-o zona deja cunoscuta, Rasnov.

Film Prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=invvxVrQO3c

Proprietatea desfasurata pe o suprafata de 23.000 mp, are acces auto din strada principala, beneficiind de imprejmuire si acces auto securizat. Intrarea se face pe o alee superba imprejmuita de gutui de o parte si de alta a drumului, care ne poarta spre lac si spre pontonul acestuia, unde vederea catre Muntii Bucegi iti taie rasuflarea.

Luciul apei este 4800 mp cu o adancime de 3,5 m, populat fiind de caras, crap etc. Pe partea de utilitati, beneficiati de curent trifazic, apa de la izvor, gazul urmeaza sa fie disponibil in curand.

Terenul este incadrat in categoria intravilan, beneficiaza de PUZ, regimul de inaltime este P 2E M, excelenta oportunitate pentru constructia de case de vacante.

Atent ingrijit de catre proprietar, plin de pomi fructiferi, ciresi, visini, pruni, linistea de aici, zona retrasa de la strada, dar in acelasi timp la o distanta de doar 3 minute de strada principala, va invit sa descoperiti acest loc magic, plin de verdeata, linistit, excelent pentru investitie pe acest segment, gen case de vacanta, pensiune, zona de agrement.

Pe valea Glajeriei iubitorii de ascensiuni montane ajung la vestita Cabana Malaiesti, urcarea prin Hornuri pe Bucsoiu si Varful Omu.

Infrastructura excelenta, orasul Rasnov in ultimii ani a devenit zona de atractie turistica, fiind aproape de toate punctele de interes, Poiana Brasov 20 min, Bran 10 min, Cheile Rasnoavei 10 min, Paraul Rece 16 min aceste teren ofera variante diversificate de achizitie.
Consilier imobiliar dedicat acestei oferte:

doamna Gilda Georgescu

Tel/Whapp 0722.807.623

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.r

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici