Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Maurer Residence apartament cu 4 camere

Targu Mures, Mures Acum un an 136.500 EUR
Zona

Libertatii

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

102

An finalizare construcție
2024
Etaj
6
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
10

Maurer Residence, cel mai mare proiect rezidential din Targu-Mures, isi incepe vanzarea apartamentelor care sunt in stadiul de constructie.

De ce un apartament cu 4 camere in Targu Mures?

Daca iti doresti sa experimentezi confortul unei locuinte cu adevarat, alege un apartament cu 4 camere. Datorita suprafetei disponibile, dar si modului in care sunt compartimentate, apartamentele cu 4 camere in Targu Mures sunt ideale pentru cei care isi doresc o locuinta primitoare. Aceste apartamente au terasa de 115mp. Ele ofera flexibilitate in amenajarea finala, oferind posibilitatea de a valorifica fiecare centimetru in parte.

Un apartament cu 4 camere este cea mai buna alegere pentru o familie mai numeroasa. Icirc;n ziua de astazi, copiii isi doresc sa aiba camera lor, pentru intimitatea proprie. Asigura-te ca le oferi toate beneficiile si faci cea mai buna alegere pentru ei.

Un alt aspect de care sa te bucuri ca ai ales un apartament cu 4 camere este prezenta a doua bai, in cazul unora dintre structuri. O a doua baie este ideala in momentele cand primesti musafiri in vizita sau cand diminetile in familie sunt prea agitate si pe fuga. Am inclus aceasta caracteristica a apartamentelor din dorinta de a-ti oferi tot confortul pe care ti-l doresti.

Chiar daca suprafata este mare nu am facut niciun compromis cand vine vorba de calitate. Am ales atent materialele pentru constructie, pentru ca tu sa simti cu adevarat placerea de a locui intr-un apartament realizat la standarde occidentale. Icirc;nca de cand ii vei trece pragul, locuinta iti va oferi satisfactia visului implinit, liniste si ospitalitate.

Icirc;nsa, inainte ca apartamentul sa ajunga proprietatea ta, iti vom cere parerea. Pentru a oferi o nota personala locuintei, finisajele vor fi alese dupa preferintele tale. Indiferent de stiluri si culori, noi ne asiguram ca produsul final va fi exact asa cum ti-l imaginezi. Toate finisajele sunt de o calitate premium, pentru ca stim cat conteaza detaliile in aspectul unei locuinte.

Apartamentele se predau complet finisat

Boxa inclusa in pret la demisol

Locuri de parcare subterane si supraterane

Serviciu de administratie

Diverse metode de finantare

Amintirile tale alaturi de familie le vei construi cu drag intr-un apartament cu 4 camere in Targu Mures si vei cunoaste un nou stil de viata. Mai linistit, mai curat, mai bun pentru cei care conteaza pentru tine. Gaseste varianta de compartimentare care ti se potriveste si descopera o comunitate gata sa creasca odata cu tine. La Maurer Residence Targu Mures gasesti tot ceea ce ti-ai dorit de la un complex rezidential: calitate, servicii superioare si o atitudine orientata spre confortul tau si a familiei tale.

Preturile unui apartament cu 4 camere de 101.7-110 mp incep de la 136.500euro;

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici