Anunțul a fost dezactivat!

Netgear Universal Wifi Range Extender

Otopeni, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 350 LEI
Tip

Modemuri-Routere

Aveți ocazia să achiziționați un Extender Universal de Semnal Wi-Fi Netgear WN2000RPT v2, soluția perfectă pentru a rezolva problemele cu semnalul slab Wi-Fi și a vă bucura de o acoperire mai bună în întreaga dvs. locație. Acest extender puternic și fiabil este conceput pentru a extinde cu succes acoperirea rețelei dvs. Wi-Fi, asigurându-vă că nu veți mai avea zone morte fără semnal.

Caracteristici Cheie:

Extindere Puternică a Semnalului: Extenderul Netgear WN2000RPT v2 preia semnalul existent din routerul dvs. și îl extinde în zonele unde semnalul Wi-Fi este slăbit sau inexistent, asigurându-vă o acoperire extinsă și o conexiune mai stabilă.
Compatibilitate Universală: Acest extender este conceput pentru a funcționa cu majoritatea routerelor și dispozitivelor Wi-Fi, ceea ce înseamnă că îl puteți integra ușor în rețeaua dvs. existentă.
Configurare Simplă: Interfața intuitivă de configurare vă permite să instalați rapid extenderul pentru a se conecta la rețeaua dvs. Wi-Fi, fără complicații sau cunoștințe tehnice avansate.
Performanță Fiabilă: Designul solid și tehnologia avansată asigură că veți experimenta o conexiune Wi-Fi stabilă și de calitate în toate colțurile locației dvs.
Indicatori LED pentru Pozitionare Ideală: Indicatorii LED vă ghidază pentru a alege poziționarea optimă a extenderului, astfel încât să beneficiați de cea mai bună acoperire posibilă.
Port Ethernet Suplimentar: Cu portul Ethernet adițional, puteți conecta dispozitivele prin cablu pentru o conexiune mai rapidă și mai fiabilă.

Pachetul Include:

Extender Universal de Semnal Wi-Fi Netgear WN2000RPT v2 în stare excelentă de funcționare.
Cablu de alimentare.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Macbook Laptop Laptop gaming
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici