Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Oancea, apartament liber 3 camere, tip penthouse, mobilat

Iasi, Iasi Acum 11 luni 235.000 EUR
Zona

Oancea

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

77

An finalizare construcție
2018
Etaj
10
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată

Agentia Imobiliara Central Casa Exclusiv din Iasi, va propune spre vanzare un apartament SUPERB, tip penthouse, ce dispune de o compartimentare ideala a spatiului de locuit si de o terasa generoasa, fiind amplasat semi-central, in complexul Newton Residence, din zona Oancea Tatarasi, in imediata apropiere a spitalului Sfanta Maria, beneficiind de o vedere panoramica asupra zonei.
Complexul va ofera conceptul de locuinta inteligenta.Smart home si va asigura siguranta, confort si posibilitatea de economisire. Imobilul este constructie pe cadre, dispune de scara moderna cu inter-fon si dispune de 2 lifturi moderne.
Apartamentul este compus din 3 camere, compartimentat astfel: camera de zi cu bucataria deschisa, 2 dormitoare separate, 2 bai, hol generos la intrare, terasa spatioasa si balcon, si are suprafata de 130.11mp (77.09mp utili + 2,71mp suprafata balconului + 50.31mp terasa). Este dublu orientat, ca-tre Sud si Est, a fost amenajat cu finisaje premium, beneficiaza de centrala termica proprie cu incal-zire prin pardoseala, aer conditionat, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet.
Imobilul detine certificat de performanta energetica clasa B.
Pret apartament 235.000 euro.
Pentru programare vizionare sau informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Laura Dumitru, la numarul de telefon 0724033538

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici