Anunțul a fost dezactivat!

Pensiune/ Cabana cu 10 camere in zona Vârtop- Arieșeni

Oradea, Bihor Acum un an 250.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

368

An finalizare construcție
2008
Suprafață teren (m²)
350
Stare proprietate
Bună
 Preț negociabil

Puzzle Imobiliare va propune spre vânzare, in EXCLUSIVITATE, cu un mare potențial de investiție, cabană/pensiune în zona Sat de Vacanta Vârtop Arieșeni, în imediata apropiere de pârtia Vârtop (50m), suprafață cabană 460 mp construiți și teren aferent cu suprafața totală de 350 mp.

Imobilul este construit in anul 2008 cu materiale de cea mai buna calitate, este consolidat cu fundație solida din beton, piatra și fier, pereți din cărămidă poroton, izolație exterioara EPS 80 de 15 cm, mansarda podita(se mai pot construi 2 camere) și pod izolat.

Pensiunea are in componenta:10 camere, din care 8 se afla la et 1 și 2, fiecare având balcon și grup sanitar propriu, iar cele doua camere de la parter au grup asistat comun. Totodată, pensiunea mai dispune de o sala de mese cu 32 locuri, doua bucătarii, terasa, camera tehnica si rigola cu doua zone de grătar.

Cabana dispune de următoarele utilități:
- încălzire prin centrală proprie cu lemne și calorifere
- apă de la rețea și din izvor captat
- canalizare
- curent electric
- supraveghere video
- servicii internet.
Cabana este complet mobilată și utilată atât pe partea de cazare, cât si pe partea de bucătărie (cuptor si plita electrica, cuptor cu microunde, filtru cafea, ceainic, prăjitor de pâine, frigider cu congelator).

Proprietatea este o destinație ideală de relaxare, atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald, fiind una dintre locațiile preferate din Munții Apuseni.
Achiziționarea acestei pensiuni reprezintă o buna oportunitate de investiție, aceasta fiind activa de 14 ani cu o baza de clienți creata, intr-o zona in plina expansiune.
Comuna Arieșeni se afla la granița dintre județele Alba si Bihor, la o altitudine de 950 m, reprezentând un punct de plecare in traseele de escalada si drumeție din Munții Apuseni.
Pe timp de iarna, aceste locuri sunt frecventate de turiști din județele învecinate si din toata țara, care vin aici pentru practicarea sporturilor de iarna, pentru pârtia de schi Vârtop Arieșeni, pentru relaxare si pentru peisajele calde ale Apusenilor.
Durata medie a sezonului de schi in aceasta regiune se întinde din luna decembrie pana in martie/aprilie.
Cea mai renumita pârtie de schi din aceasta zona este pârtia de schi Vârtop, foarte bine îngrijita si dotata cu teleschi si utilaje de întreținere a zăpezii. Lungimea totala a pârtiei este de 1000 de metri.

Prețul propus pentru aceasta frumoasa proprietate este de 250 000 Euro.

Comision, întotdeauna 0% pentru cumpărător.

Pentru detalii si vizionari ne puteți contacta la numărul de tel: 0773 936727

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: mai mult de 3
Comision cumpărător: 0%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 10-20
Curent
Apă
Canalizare
Încălzire
Climă

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici