Anunțul a fost dezactivat!

Pompa si pulverizator Lavor

Iasi, Iasi Acum o lună 1.250 LEI
Tip

Alte echipamente

POMPA SI PULVERIZATOR LAVOR TIP NPX 1400.
Licitaţia va avea loc in data 13.02.2020, ora 15.30, la sediul social al lichidatorului judiciar Specialists Trust Insolvency S.P.R.L. din Mun. Iasi, B-dul Nicolae Iorga, Nr. 4, Bl. 905A, Parter, Jud. Iasi şi se va desfăşura in conformitate cu hotararile Adunarii creditorilor din data de 29.11.2019 si prevederile Legii nr. 85/2014 şi ale Codului de procedură civilă, în măsura compatibilităţii.
Accesul direct la activul oferit la vânzare se face cu programare şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare a activului care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0332.803.866 sau e-mail vanzari@trust-insolventa.ro intenţia de vizitare, cel tarziu cu 48 de ore inainte de data si ora licitatiei.
Componenţa şi descrierea activelor din patrimoniul S.C. AGRIPASQUALE S.R.L. scose la vânzare este cuprinsa în caietul de sarcini al activelor, care se va achita si achizitiona de la sediul social al lichidatorului judiciar din Iasi, respectiv sediile procesuale alese din Mun. Suceava, Mun. Botosani si Mun. Galati, în fiecare zi de luni până vineri. Caietul de sarcini se elibereaza in 24 de ore de la depunerea cererii si a dovezii de achitare a contravalorii acestuia.
Documentația de inscriere la licitatie se depune prin orice mijloc de comunicare la sediul social al lichidatorului judiciar din Iasi, respectiv sediile procesuale alese din Mun. Galati, Mun. Suceava, Mun. Botosani, mail vanzari@trust-insolventa.ro, fax 0332.803.866, 0336.401.457 cel tarziu cu o zi inainte de data licitatiei, ora 11.00.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Strung
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici