Anunțul a fost dezactivat!

Pozitie rara pt.casa sau dezvoltatori imobiliari/teren 921mp

Slatina, Olt Acum o lună 150 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
921
Utilități
Da
 Preț negociabil

Terenul este situat pe Strada Malul Livezi intr-o zona foarte linistita si are o panorama inegalabila in Slatina ,cu o priveliste minunata catre : Raul Olt, Dealul Gradiste, apusul si rasaritul Soarelui, avand si posibilitatea construirii unei piscine infinite.

Vis-a-vis se afla o casa devenita Muzeu. Aceasta face parte din Patrimoniului Cultural National prin urmare nu se va construi nimic in locul său. Deci inca un plus pentru intimitate si liniste.

Toate utilitățile se află la limita proprietății (la poartă), trebuind astfel doar racordate. Strazi asfaltate, deszapezite iarna si cu locuri de parcare disponibile cu usurinta…

Pretabil pentru o casa exclusivista, dar investitia poate fi o oportunitate foarte buna si pentru dezvoltatori imobiliari, aici putand fi construite apartamente/duplex-uri(chiar si pentru programul “Prima Casa”) unice in oras inclusiv cu piscina infinita, sau chiar o pensiune ori un hotel cu posibilitate de accesare fonduri europene. Astfel achizitia poate fi privita si drept o investitie. Randamentul asigurat fiind mult superior unui depozit bancar!

Detin toate actele in regula.(Carte Funciara, Certificat de nomenclatura stradala si adresa,Certificat Urbanism,Ridicare Topografica etc). Impozitul platit la zi. Zero datorii la stat.

Suprafata: 921mp
Pret: 150euro/mp , Total: 139.000euro

Adresa:
Slatina, zona A, Strada Malul Livezi nr. 18
link Google Maps:
https://goo.gl/maps/wdDy1sWWCKpaAqWe8

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici