Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 2 camere in bloc nou, garaj subteran, Centru

Cluj-Napoca, Cluj Acum 11 luni 649 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

55

An finalizare construcție
2022
Etaj
4
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
6
Mobilat/Utilat
Complet

VEGO IMOBILIARE vă prezintă și vă stă la dispoziție cu acest apartament de două camere, poziționat la etajul 4 al unui imobil recent construit, finalizat în anul 2022, dotat cu două ascensoare de mare viteză, situat pe strada Decebal, la doar 8 minute de mers pe jos de centrul vechi al orașului, oferind acces extrem de facil asupra obiectivelor importante din Centru, la scurtă distanță de mijloacele de transport în comun, magazine, farmacii, bănci și multe alte puncte de interes.

Locuința se desfășoară pe o suprafață utilă de 55 mp + un balcon de 5 mp, se află la a doua închiriere, toate electrocasnicele și corpurile de mobilier fiind aproape noi, se oferă spre închiriere complet finisată, mobilată și utilată modern, cu mobilier și electrocasnice de calitate, iar confortul termic este oferit de centrala termică a imobilului, cu sistem de încălzire prin pardoseală și cele două aparate de aer condiționat.

Compartimentarea este semidecomandată, astfel: 1 cameră de zi + 1 bucătărie open-space, 1 dormitor, 1 baie, 1 balcon, 1 hol.

De asemenea, în cuantumul chiriei lunare, este inclus și un loc de parcare, situat în garajul subteran al imobilului, cu acces securizat.

Pentru orice alte informații, sau pentru stabilirea unei vizionări, nu ezitați să ne contactați, iar un reprezentant al agenției vă stă la dispoziție cu toate detaliile necesare.

TUR VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=wbo-97u69aM

Preț: 649 euro/lună.

ID: 625


Id intern: P77446

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici