Anunțul a fost dezactivat!

Promotie garsoniera bloc nou Rahova- Salaj

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 11 luni 38.000 EUR
Zona

Salaj

Suprafață utilă (m²)

32

An finalizare construcție

2021

Etaj
3
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
În construcție
Număr niveluri imobil
4

Alfamar 80 Residence- Salaj continuă seria proiectelor imobiliare de succes și lansează o locaţie nouă, amplasat in imediata vecinătate a hypermarketului Kaufland Salaj, Carrefour, Vulcan Value Centre, la numai 2-3 minute de mijloacele de transport in comun și mari magazine comerciale.
Noul proiect imobiliar Alfamar 80 Residence- Salaj dispune de garsoniere si apartamente cu 2 camere, intr-o gamă variată de compartimentări interioare și spaţii locative diverse, care vor mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii in materie de spaţiu locativ, apartamente spaţioase și foarte bine compartimentate, in care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe, exigenţa și atenţia oferită finisajelor interioare dar și grija cu care sunt puse in practică, precum și atenţia oferită amenajării spaţiilor exterioare ale ansamblului.
Imobilul are un regim de inaltime P 4E, cu un numar de 40 de unitati locative dispuse, cate 10 pe nivel. Termenul de finalizare este decembrie 2021. Pretul este pentru plata cash anticipata!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici