Anunțul a fost dezactivat!

Proprietate Remarcabila,Plaiul Foii,Domeniu 1700/3300MP Opor

Zarnesti, Brasov Acum 11 luni 274.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

6

Suprafață utilă (m²)

286

An finalizare construcție
2016
Suprafață teren (m²)
1700
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

REGIS Imobiliare va propune spre vanzare o vila la munte, cu potential, in zona Plaiul Foii.
Imobilul se afla la o distanta de 35km de Brasov si la 8 de km de Zarnesti. Vila este inconjurata de aerul curat de munte care o sa va incante si pe dvs. Zona in care se afla vila este o zona rezidentiala, relaxanta, curata #537;i cu o priveliste uimitoare, fiind la poalele muntilor Piatra Craiului. Aici va veti lasa fermecati de murmurul apei cristaline a raului Barsa lui Bucur care strabate spatele casei si la care veti avea acces nelimitat.

Proprietatea se evidentiaza prin generozitatea spatiilor si pozitionarea acesteia, oferind posibilitatea desfasurarii a diferite activitati si evenimente in mijlocul naturii benficiind de un cadru de vis.
De asemenea proprietatea detine curent electric si trifazic, put forat cu apa de munte de inalta calitate avand in vedere zona, fosa septica, internet, si centrala 50kw pe lemne cu anexa si rezerva de lemne pentru doua sezoane.
Recomandam aceasta oportunitate celor ce isi doresc o investitie la munte, intr-o locatie privilegiata, dar si celor ce isi doresc sa se bucure de natura, intr-un cadru intim si in acelasi timp la numai 5 min. de Orasul Zarnesti si la 45 min de Brasov..
Imobilul a fost ridicat in anul 2016 si intabulat in anul 2017. Suprafata utila a acesteia este de 286 mp, si are un teren total in suprafata de 1700mp cu posibilitate de extindere la 3300MP pentru zona ta de relaxare si recreere.

Amprenta la sol este de 100mp. Proprietatea se afla la o distanta de 800 de metri de drumul principal, drumul fiind intretinut in permanenta de primarie.

Vila are un regim de inaltime format din parter, etaj si mansarda. Parterul cladirii este compus dintr-un spatiu open space: bucatarie, living, zona de dinning, grup sanitar cu dus, hol si casa scarii. La etaj se regasesc 3 dormitoare duble, din care 2 au acces la balcon, baie cu cada si hol. De asemenea, la mansarda se regasesc 3 dormitoare duble cu baie si hol, dar se afla in curs de amenajare.

Din punct de vedere juridic, imobilul este intabulat si cu toata documentatia in regula. Proprietatea asigura tot confortul din punct de vedere al utilitatilor: apa este una foarte curata, cristalina, pura provenita din fantana proprie, centrala este pe lemne, acestea fiind suficiente pentru inca 2 sezoane, este racordata la curent electric, beneficiaza si de generator.

Proprietatea se poate vinde si cu posibiliatea achizitiei terenului in suprafata de 3300 MP , la pretul de 340.000 euro !
Comision 0% !!!

Va asteptam pentru a programa o vizionare!


ID intern: 2869.

Număr Băi: 3
Utilități: Curent

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici