Anunțul a fost dezactivat!

Investiție imobiliară cu teren de 18.201 mp

Slatina, Olt Acum 11 luni 440.000 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Industrial

Suprafață utilă (m²)
2132

Vă prezentăm o proprietate unică în Municipiul Slatina, situată la adresa Strada Nicolae Bălcescu, numărul 33, la doar 1,5 KM distanță de parcul Esplanada, aflat în centrul orașului. Proprietatea are o suprafață totală de 18.201 MP, din care 4.071 MP reprezintă un luciu de apă, oferind o oază de relaxare în mijlocul agitației urbane.

Imobilul este compus dintr-un corp administrativ și o hală de îmbuteliere, ambele fiind în stare foarte bună, renovate în anul 2008, și împărțite în zonă de producție și corp administrativ. În interiorul proprietății mai sunt 9 clădiri cu destinații multiple, totalizând o suprafață la sol de 1244 mp, oferind astfel o multitudine de posibilități pentru afaceri de diverse tipuri.

Hala de fermentare, cu o suprafață de 503,54 MP, se află într-o stare satisfăcătoare, iar corpul cu destinație de cantină, cu o suprafață de 153,56 MP, este într-o stare foarte bună, fiind renovat în anul 2008. Proprietatea dispune de toate utilitățile necesare, inclusiv curent trifazic (cu propriul punct trafo), apă/canalizare și gaze naturale, asigurând astfel un mediu de afaceri confortabil și modern.

Construcția este una solidă, cu pereți exteriori din cărămidă și beton, structura acoperișului fiind metalică, garantând astfel o durată de viață îndelungată și o siguranță sporită.

Această proprietate este o oportunitate unică pentru investitori sau antreprenori care caută un spațiu de afaceri modern și confortabil, situat într-o locație strategică din Municipiul Slatina. Contactați-ne pentru a stabili o vizionare și a descoperi toate beneficiile acestei proprietăți!

Suprafaţă totală: 2633 m²
Suprafaţă birouri: 2132 m²
An finalizare construcție: 1960
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 5
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 10-20
Tip imobil: Producţie/Servicii

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Spații comerciale - Birouri din:

Judetul Olt Slatina Caracal Recea Osica De Sus Bals
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici