Anunțul a fost dezactivat!

Proprietate Superba, expunere solara, langa padure, solut...

Mogosoaia, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 1.114.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

659

An finalizare construcție
2011
Suprafață teren (m²)
1135
Stare proprietate
Nouă

Vă prezentam o proprietate exclusivistă cu teren generos, amplasată într-o zona liniștită de case noi, din proximitatea pădurii Moțoc, ce se remarcă prin design-ul arhitectural deosebit, cu influențe mediteraneene, prin calitatea premium a materialelor folosite și structura solidă (beton monolit), puritatea aerului, iluminarea naturală optimizată, peisagistică armonioasă și costuri de întreținere optimizate (panouri solare, încălzire în pardoseala, puț de adâncime, irigație)
Dintre beneficiile proprietății aș enumera:
- este o casă solară, cu zone vitrate generoase - orientarea zonelor de zi - SE și SV.
- grădina este perenă, matură, îngrijită și prevăzută cu sistem de irigație automatizat, alimentat cu apă din puț de mare adâncime.
- acces facil către București - cel puțin 3 drumuri de acces (în curs de finalizare pasaj subteran).
- la demisol sunt amplasate: parcajul pentru 1 automobil (cu posibilitatea extinderii pentru parcarea a 2 automobile), sală de fitness, spaţii pentru hobby, spaţii tehnice şi auxiliare (centrală termică, hidrofor, spălătorie, cramă, pivniţă, debarale etc.). Accesul auto la demisol se realizează dinspre sud-est, prin intermediul unei rampe carosabile.
- parterul - este în fapt un Hoch-parter și include un hol de intrare mare cu dressing, birou orientat spre faţada sud-est, beneficiind de acces direct de pe terasă exterioară acoperită, un grup sanitar de serviciu, precum şi casa scării.
- hol de acces de suplimentar pentru zona centrală a faţadei nord-est, la nivelul casei scării dintre demisol şi parter.
- zona de living room, orientat atât spre sud-vest și luminos pe toată durata zilei, cât şi spre nord-vest, cu perspectivă spre gradina perenă superb amenajată și întreținută, zona de zi ce include șemineu, zona de bibliotecă-studiu, zonă pentru relaxare, loc de luat masa.
- în zona de nord şi nord-est a parterului (beneficiind de lumină constantă), au fost amplasate bucătăria şi dependinţele aferente acesteia (cămară, debara).
- atât din bucătărie cât şi din living se poate ieşi pe terasa parţial acoperită, situată la faţada nord-vest şi de aici, se poate coborî în grădina cu caracter mai intim, din spatele locuinţei.
Etajul 1 - include patru dormitoare, un hol de etaj generos, trei băi, balcoane, terasă și zone de dressing
- dormitorul matrimonial a fost amplasat în zona de nord-vest a etajului, orientat spre grădina din spatele imobilului, fiind prevăzut cu o zonă de dressing generoasă, două băi și o terasă cu dimensiuni remarcabile.
Etajul 2 este compus dintr-o cameră tip birou și o terasă circulabilă de peste 135mp ce asigură o priveliște la 360 grade a zonei - versatila în utilizare.
- costurile de întreținere sunt optimizate, sistem de încălzire prin pardoseala, panouri fotovoltaice, sistem de irigare automatizat, puț de mare adâncime pentru piscina, sistem vacuum cleaner pe nivel, curent trifazic.
Vă stau cu drag la dispoziție pentru mai multe informații.

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5
Apă
Canalizare
Gaz
Climă
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici