Anunțul a fost dezactivat!

Racheta tenis, Wlilson Ultra 100L, noua, tipla

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 499 LEI Livrare cu verificare
Tip

Echipamente sportive

Stare

Nou

Articol pentru

Sporturi individuale

Racheta tenis, Wlilson Ultra 100L, negru, maner 2,
- livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov,
Dan - 0766 291 292,

499 lei

link emag :

- https://www.emag.ro/racheta-tenis-wlilson-ultra-100l-negru-maner-2-wr023411u2/pd/DXZCG8BBM/?X-Search-Id=b6a80cbeb0bb2a3d39eb&X-Product-Id=53144644&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view,

Descriere
Captează-ți adversarii și surprinde-i cu aspectul furios al rachetei de tenis Wilson Ultra 100L Black Edition, concepută pentru o putere explozivă datorită capului său supradimensionat și folosirea tehnologiilor de varf.

Această rachetă de 277 g bine echilibrată la 32,5 cm va fi foarte la indemană in toate etapele jocului. Vei putea să dai lovituri puternice din partea de jos a terenului, să fii puternic și să ataci decisiv!
Capul rachetei de 645 cm² are o zonă de impact optimizată de 15% in comparație cu modelul anterior pentru a obține putere, dar și toleranță crescută. Acest fapt vă va oferi controlul necesar pentru loviturile puternice și o lungime impresionanta a mingilor in teren.
Dispunerea racordajelor de 16x19 oferă un acces facil la rotire pentru un control și o rotație maximă a mingii
Foarte versatilă, racheta Wilson Ultra 100 L va fi ideală pentru a insoți jucătorii tineri in progresul lor printr-un bun compromis intre putere și toleranță!

Tehnologiile:

- Power Rib: Geometria rachetei este modificată pentru a tine rama sub control și pentru a imbunătăți stabilitatea la lovire și a obține putere. Astfel optimizează puterea printr-o stabilitate și o rigiditate mai mare,
- Crush Zone: Tehnologie a noului sistem grommet care se comprimă la impact pentru a impulsiona timpul de staționare a mingiei pe racordaje, ceea ce duce la o creștere de 15% a sweet spot-ului comparativ cu edițiile anterioare. Astfel această tehnologie inovatoare permite ochilor să se deformeze in momentul impactului și să maximizeze timpul de contact al mingii cu racordajele. Transferul de energie este astfel optimizat pentru o putere maximă și senzații de bine!
- Countervail: un strat unic de fibră de carbon ce se regăsește in cadrul rachetei care dispersează energia mingii la impact, reducand vibrațiile și reducand la minimum oboseala. Senzatia rachetei ramane aceeasi, dar cheltuiesti mai putina energie stabilizand bratul in timpul fiecarei lovituri. Realizează o diferență cumulativă uriașă - potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Minnesota, experimentați cu 30% mai puține vibrații ale rachetei, oboseala este scăzută cu 10% și, in consecință, aveți un control cu ​​40% mai mult asupra loiturilor cand vă apropiați de epuizare. Acest lucru este dovedit prin folosirea tehnologiei și in alte sporturi: producătorii de biciclete o folosesc in rame construite pentru solicitantul Tour de France.

Avantaje pentru jucător : manevrabilitate - confort - versatilitate!

Specificatii
CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Racheta
Sport Tenis
Nivel pregatire Intermediari
Avansati
Marime maner L2
Tipar corzi 16 x 19
Material Carbon
Racordata Nu
Balans 33 cm
DIMENSIUNI

Lungime 27 inch
Suprafata 645 cm²
Grosime rama 23 mm
Greutate 257 g

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici